400-101 Guide

400-101 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 400-101
  • Product Name CCIE Routing and Switching (v5.0)
  • Questions and Answers
  • 911 Q&As
  • Last Updated
  • Jun 18,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Beginners Guide: exam 400 101

It is impossible to pass Cisco cisco 400 101 exam without any help in the short term. Come to Pass4sure soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco ccie 400 101 practice questions. You will get a surprising result by our Down to date CCIE Routing and Switching (v5.0) practice guides.

Q381. Which two options are the two underlying protocols on which a DMVPN relies? (Choose two.) 

A. IPsec 

B. NHRP 

C. GDOI 

D. ISAKMP 

E. SSL 

F. NLRI 

Answer: A,B 


Q382. Which three protocols can use enhanced object tracking? (Choose three.) 

A. HSRP 

B. Proxy-ARP 

C. VRRP 

D. GLBP 

E. NTP 

F. DHCP 

Answer: A,C,D 

Explanation: 

The Enhanced Object Tracking feature separates the tracking mechanism from HSRP and creates a separate standalone tracking process that can be used by other processes and HSRP. This feature allows tracking of other objects in addition to the interface line-protocol state. A client process such as HSRP, Virtual Router Redundancy Protocol (VRRP), or Gateway Load Balancing Protocol (GLBP), can register its interest in tracking objects and then be notified when the tracked object changes state. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/ipapp/configuration/15-mt/iap-15-mt-book/iap-eot.html 


Q383. What are two reasons to define static peers in EIGRP? (Choose two.) 

A. Security requirements do not allow dynamic learning of neighbors. 

B. The link between peers requires multicast packets. 

C. Back-level peers require static definition for successful connection. 

D. The link between peers requires unicast packets. 

Answer: A,D 

Explanation: 

There are two ways we can create EIGRP neighbor relationship: 

+ Use “network ” command. This is the more popular way to create EIGRP neighbor relationship. That router will check which interfaces whose IP addresses belong to the and turn EIGRP on that interface. EIGRP messages are sent via multicast packets. 

+ Use “neighbor” commanD. The interface(s) that have this command applied no longer send or receive EIGRP multicast packets. EIGRP messages are sent via unicast. The router only accepts EIGRP packets from peers that are explicitly configured with a neighbor statement. Consequently, any messages coming from routers without a corresponding neighbor statement are discarded. This helps prevent the insertion of unauthorized routing peers -> A and D are correct. 


Q384. What are the minimal configuration steps that are required to configure EIGRP HMAC-SHA2 authentication? 

A. classic router mode, interface XX, authentication mode hmac-sha-256 <password> 

B. named router mode, address-family statement, authentication mode hmac-sha-256 <password> 

C. named router mode, address-family statement, af-interface default, authentication mode hmac-sha-256 <password> 

D. named router mode, address-family statement, authentication mode hmac-sha-256 <password> 

Answer:

Explanation: 

The example below shows how to configure EIGRP HMAC-SHA2 on Cisco router: 

Device(config)# router eigrp name1 

Device(config-router)# address-family ipv4 autonomous-system 45000 

Device(config-router-af)# af-interface ethernet 0/0 

Device(config-router-af-interface)# authentication mode hmac-sha-256 0 password1 

Device(config-router-af-interface)# end 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/iproute_eigrp/configuration/15-sy/ire-15-sy-book/ire-sha-256.html 


Q385. Which two statements are true about an EPL? (Choose two.) 

A. It is a point-to-point Ethernet connection between a pair of NNIs. 

B. It allows for service multiplexing. 

C. It has a high degree of transparency. 

D. The EPL service is also referred to as E-line. 

Answer: C,D 

Explanation: 

Ethernet private line (EPL) and Ethernet virtual private line (EVPL) are carrier Ethernet data services defined by the Metro Ethernet Forum. EPL provides a point-to-point Ethernet virtual connection (EVC) between a pair of dedicated user–network interfaces (UNIs), with a high degree of transparency. EVPL provides a point-to-point or point-to-multipoint connection between a pair of UNIs. The services are categorized as an E-Line service type, with an expectation of low frame delay, frame delay variation and frame loss ratio. EPL is implemented using a point-to-point (EVC) with no Service Multiplexing at each UNI (physical interface), i.e., all service frames at the UNI are mapped to a single EVC (a.k.a. all-to-one bundling). 

Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/Ethernet_Private_Line 


Q386. Which two statements about IBGP multipath are true? (Choose two.) 

A. The IGP metric of the BGP next hop can be different from the best-path IGP metric if you configure the router for unequal-cost IBGP multipath. 

B. The IGP metric of the BGP next hop must be the same as the best-path IGP metric. 

C. The equivalent next-hop-self is performed on the best path from among the IBGP multipaths before it is forwarded to external peers. 

D. The path should be learned from an external neighbor. 

E. The router BGP process must learn the path from a confederation-external or external neighbor. 

F. The router BGP process must learn the path from an internal neighbor. 

Answer: A,F 


Q387. Refer to the exhibit. 

Why is the prefix 1.1.1.1/32 not present in the routing table of R1? 

A. There is a duplicate router ID. 

B. There is a subnet mask mismatch on Ethernet0/0. 

C. The router LSA has an invalid checksum. 

D. There is an OSPF network type mismatch that causes the advertising router to be unreachable. 

Answer:

Explanation: 

A common problem when using Open Shortest Path First (OSPF) is routes in the database don't appear in the routing table. In most cases OSPF finds a discrepancy in the database so it doesn't install the route in the routing table. Often, you can see the Adv Router is not-reachable message (which means that the router advertising the LSA is not reachable through OSPF) on top of the link-state advertisement (LSA) in the database when this problem occurs. Here is an example: 

Adv Router is not-reachable 

LS agE. 418 

Options: (No TOS-capability, DC) 

LS TypE. Router 

Links Link State ID. 172.16.32.2 

Advertising Router: 172.16.32.2 

LS Seq Number: 80000002 

Checksum: 0xFA63 

Length: 60 

Number of Links: 3 

There are several reasons for this problem, most of which deal with mis-configuration or a broken topology. When the configuration is corrected the OSPF database discrepancy goes away and the routes appear in the routing table. 

Reason 1: Network Type Mismatch 

Let's use the following network diagram as an example: 

R4-4K 

R1-7010 

interface Loopback0 

ip address 172.16.33.1 255.255.255.255 

interface Serial2 

ip address 172.16.32.1 255.255.255.0 

ip ospf network broadcast 

router ospf 20 

network 172.16.0.0 0.0.255.255 area 0 

interface Loopback0 

ip address 172.16.30.1 255.255.255.255 

interface Serial1/0 

ip address 172.16.32.2 255.255.255.0 

clockrate 64000 

router ospf 20 

network 172.16.0.0 0.0.255.255 area 0 

R4-4K(4)# show ip ospf interface serial 2 

Serial2 is up, line protocol is up 

Internet Address 172.16.32.1/24, Area 0 

Process ID 20, Router ID 172.16.33.1, Network Type BROADCAST, Cost: 64 

Transmit Delay is 1 sec, State DR, Priority 1 

Designated Router (ID) 172.16.33.1, Interface address 172.16.32.1 

Backup Designated router (ID) 172.16.32.2, Interface address 172.16.32.2 

Timer intervals configured, Hello 10, Dead 40, Wait 40, Retransmit 5 

Hello due in 00:00:08 

Neighbor Count is 1, Adjacent neighbor count is 1 

Adjacent with neighbor 172.16.32.2 (Backup Designated Router) 

Suppress hello for 0 neighbor(s) 

R1-7010(5)# show ip ospf interface serial 1/0 

Serial1/0 is up, line protocol is up 

Internet Address 172.16.32.2/24, Area 0 

Process ID 20, Router ID 172.16.32.2, Network Type POINT_TO_POINT, Cost: 64 

Transmit Delay is 1 sec, State POINT_TO_POINT, 

Timer intervals configured, Hello 10, Dead 40, Wait 40, Retransmit 5 

Hello due in 00:00:02 

Neighbor Count is 1, Adjacent neighbor count is 1 

Adjacent with neighbor 172.16.33.1 

Suppress hello for 0 neighbor(s) 

As you can see above, Router R4-4K is configured for broadcast, and Router R1-7010 is configured for point-to-point. This kind of network type mismatch makes the advertising router unreachable. 

R4-4K(4)# show ip ospf database router 172.16.32.2 

Adv Router is not-reachable 

LS agE. 418 

Options: (No TOS-capability, DC) 

LS TypE. Router Links 

Link State ID. 172.16.32.2 

Advertising Router: 172.16.32.2 

LS Seq Number: 80000002 

Checksum: 0xFA63 

Length: 60 

Number of Links: 3 

Link connected to: another Router (point-to-point) 

(Link ID) Neighboring Router ID. 172.16.33.1 

(Link Data) Router Interface address: 172.16.32.2 

Number of TOS metrics: 0 

TOS 0 Metrics: 64 

Link connected to: a Stub Network 

(Link ID) Network/subnet number: 172.16.32.0 

(Link Data) Network Mask: 255.255.255.0 

Number of TOS metrics: 0 

TOS 0 Metrics: 64 

R1-7010(5)# show ip ospf database router 172.16.33.1 

Adv Router is not-reachable 

LS agE. 357 

Options: (No TOS-capability, DC) 

LS TypE. Router Links 

Link State ID. 172.16.33.1 

Advertising Router: 172.16.33.1 

LS Seq Number: 8000000A 

Checksum: 0xD4AA 

Length: 48 

Number of Links: 2 

Link connected to: a Transit Network 

(Link ID) Designated Router address: 172.16.32.1 

(Link Data) Router Interface address: 172.16.32.1 

Number of TOS metrics: 0 

TOS 0 Metrics: 64 

You can see that for subnet 172.16.32.0/24, Router R1-7010 is generating a point-to-point link and Router R4-4K is generating a transit link. This creates a discrepancy in the link-state database, which means no routes are installed in the routing table. 

R1-7010(5)# show ip route 

172.16.0.0/16 is variably subnetted, 3 subnets, 2 masks 

C 172.16.32.0/24 is directly connected, Serial1/0 

C 172.16.30.1/32 is directly connected, Loopback0 

Solution 

To solve this problem, configure both routers for the same network type. You can either change the network type of Router R1-7010 to broadcast, or change Router R4-4K's serial interface to point-to-point. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/open-shortest-path-first-ospf/7112-26.html 


Q388. Which two statements about the function of PIM designated router are true? (Choose two.) 

A. It registers directly connected source to the PIM rendezvous point. 

B. It sends PIM asserts on the interface of the outgoing interface list. 

C. It sends PIM Join/Prune messages for directly connected receivers. 

D. It forwards multicast traffic from the source into the PIM network. 

E. It sends IGMP queries. 

Answer: A,C 


Q389. When you implement CoPP on your network, what is its default action? 

A. permit all traffic 

B. rate-limit bidirectional traffic to the control plane 

C. drop management ingress traffic to the control plane 

D. monitor ingress and egress traffic to the control plane by using access groups that are applied to the interface 

E. block all traffic 

Answer:


Q390. Which two statements are true about an EVPL? (Choose two.) 

A. It has a high degree of transparency. 

B. It does not allow for service multiplexing. 

C. The EVPL service is also referred to as E-line. 

D. It is a point-to-point Ethernet connection between a pair of UNIs. 

Answer: C,D 

Explanation: 

Following the MEF approach, the services that comprise the Metro Ethernet (ME) solution can be classified into the following two general categories: 

. Point-to-point (PtP) — A single point-to-point Ethernet circuit provisioned between two User Network Interfaces (UNIs). 

. Multipoint-to-multipoint (MPtMP) — A single multipoint-to-multipoint Ethernet circuit provisioned between two or more UNIs. When there are only two UNIs in the circuit, more UNIs can be added to the same Ethernet virtual connection if required, which distinguishes this from the point-to-point type. In the MEF terminology, this maps to the following Ethernet service types: 

. Ethernet Line Service Type (E-Line) — Point-to-point Ethernet service 

. Ethernet LAN Service Type (E-LAN) — Multipoint-to-multipoint Ethernet service 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/solutions/Enterprise/Data_Center/HA_Clusters/HA_C lusters/HA_ME3_6.pdf 


To know more about the 400-101, click here.

Tagged as : Cisco 400-101 Dumps, Download 400-101 pdf, 400-101 VCE, 400-101 pass4sure, examcollection 400-101