400-101 Guide

400-101 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 400-101
  • Product Name CCIE Routing and Switching (v5.0)
  • Questions and Answers
  • 911 Q&As
  • Last Updated
  • Jun 18,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Tips for 400 101 vce

Proper study guides for Improved Cisco CCIE Routing and Switching (v5.0) certified begins with Cisco ccie 400 101 dumps preparation products which designed to deliver the Validated cisco 400 101 questions by making you pass the ccie 400 101 dumps test at your first time. Try the free 400 101 dumps demo right now.

Q201. An NSSA area has two ABRs connected to Area 0. Which statement is true? 

A. Both ABRs translate Type-7 LSAs to Type-5 LSAs. 

B. The ABR with the highest router ID translates Type-7 LSAs to Type-5 LSAs. 

C. Both ABRs forward Type-5 LSAs from the NSSA area to backbone area. 

D. No LSA translation is needed. 

Answer:


Q202. What is Nagle's algorithm used for? 

A. To increase the latency 

B. To calculate the best path in distance vector routing protocols 

C. To calculate the best path in link state routing protocols 

D. To resolve issues caused by poorly implemented TCP flow control. 

Answer:

Explanation: 

Silly window syndrome is a problem in computer networking caused by poorly implemented TCP flow control. A serious problem can arise in the sliding window operation when the sending application program creates data slowly, the receiving application program consumes data slowly, or both. If a server with this problem is unable to process all incoming data, it requests that its clients reduce the amount of data they send at a time (the window setting on a TCP packet). If the server continues to be unable to process all incoming data, the window becomes smaller and smaller, sometimes to the point that the data transmitted is smaller than the packet header, making data transmission extremely inefficient. The name of this problem is due to the window size shrinking to a "silly" value. When there is no synchronization between the sender and receiver regarding capacity of the flow of data or the size of the packet, the window syndrome problem is created. When the silly window syndrome is created by the sender, Nagle's algorithm is used. Nagle's solution requires that the sender sends the first segment even if it is a small one, then that it waits until an ACK is received or a maximum sized segment (MSS) is accumulated. 

Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/Silly_window_syndrome 


Q203. Refer to the exhibit. 

ASN 64523 has a multihomed BGP setup to ISP A and ISP B. Which BGP attribute can you set to allow traffic that originates in ASN 64523 to exit the ASN through ISP B? 

A. origin 

B. next-hop 

C. weight 

D. multi-exit discriminator 

Answer:

Explanation: 

MED is an optional nontransitive attribute. MED is a hint to external neighbors about the preferred path into an autonomous system (AS) that has multiple entry points. The MED is also known as the external metric of a route. A lower MED value is preferred over a higher value. Example at reference link below: 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/border-gateway-protocol-bgp/13759-37.html 


Q204. Where should the passive-interface command be used? 

A. Under the routing process for interfaces that need to be routed, but prevented from peering 

B. under the routing process for interfaces that need to be routed and allowed to peer 

C. under the interface configuration for interfaces that need to be routed, but prevented from peering 

D. under the interface configuration for interfaces that need to be routed and allowed to peer 

E. under the VTY configuration within global configuration mode 

Answer:

Explanation: 

Passive-interface is a feature you enable on a per interface basis which allows a particular interface to participate in a routing process but prevents that interface from forming neighbor relationships by not sending hello packets and discarding received hello packets. 


Q205. Which two statements about the client-identifier in a DHCP pool are true? (Choose two.) 

A. It specifies a unique identifier that is used only for DHCP requests. 

B. It is specified by appending 01 to the MAC address of a DHCP client. 

C. It specifies a hardware address for the client. 

D. It specifies a unique identifier that is used only for BOOTP requests. 

E. It requires that you specify the hardware protocol. 

Answer: A,B 

Reference: 

client-identifier unique-identifier 

Example: 

Device(dhcp-config)# client-identifier 01b7.0813.8811.66 

Specifies the unique identifier for DHCP clients. 

This command is used for DHCP requests. 

DHCP clients require client identifiers. You can specify the unique identifier for the client in either of the following ways: 

A 7-byte dotted hexadecimal notation. For example, 01b7.0813.8811.66, where 01 represents the Ethernet media type and the remaining bytes represent the MAC address of the DHCP client. 

A 27-byte dotted hexadecimal notation. For example, 7665.6e64.6f72.2d30.3032.342e.3937.6230.2e33.3734.312d.4661.302f.31. The equivalent ASCII string for this hexadecimal value is vendor-0024.97b0.3741-fa0/1, where vendor represents the vendor, 0024.97b0.3741 represents the MAC address of the source interface, and fa0/1 represents the source interface of the DHCP client. 

See the Troubleshooting Tips section for information about how to determine the client identifier of the DHCP client. 

Note 

The identifier specified here is considered for a DHCP client that sends a client identifier in the packet. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/ipaddr_dhcp/configuration/15-mt/dhcp-15-mt-book/config-dhcp-server.html 


Q206. Which command correctly configures standby tracking for group 1 using the default decrement priority value? 

A. standby 1 track 100 

B. standby 1 track 100 decrement 1 

C. standby 1 track 100 decrement 5 

D. standby 1 track 100 decrement 20 

Answer:


Q207. Refer to the exhibit. 

What will be the extended community value of this route? 

A. RT:200:3000 RT:200:9999 

B. RT:200:9999 RT:200:3000 

C. RT:200:3000 

D. RT:200:9999 

Answer:

Explanation: 

Here the route map is being used to manually set the extended community RT to 200:9999 


Q208. According to RFC 4577, OSPF for BGP/MPLS IP VPNs, when must the down bit be set? 

A. when an OSPF route is distributed from the PE to the CE, for Type 3 LSAs 

B. when an OSPF route is distributed from the PE to the CE, for Type 5 LSAs 

C. when an OSPF route is distributed from the PE to the CE, for Type 3 and Type 5 LSAs 

D. when an OSPF route is distributed from the PE to the CE, for all types of LSAs 

Answer:

Explanation: 

If an OSPF route is advertised from a PE router into an OSPF area, the Down bit (DN) is set. Another PE router in the same area does not redistribute this route into iBGP of the MPLS VPN network if down is set. 

RFC 4577 says: 

“When a type 3 LSA is sent from a PE router to a CE router, the DN bit in the LSA Options field MUST be set. This is used to ensure that if any CE router sends this type 3 LSA to a PE router, the PE router will not redistribute it further. When a PE router needs to distribute to a CE router a route that comes from a site outside the latter’s OSPF domain, the PE router presents itself as an ASBR (Autonomous System Border Router), and distributes the route in a type 5 LSA. The DN bit [OSPF-DN] MUST be set in these LSAs to ensure that they will be ignored by any other PE routers that receive them.” 

For more information about Down bit according to RFC 4577 please read more herE. http://tools.ietf.org/html/rfc4577#section-4.2.5.1. 


Q209. Refer to the exhibit. 

Why is the router out of memory? 

A. The router is experiencing a BGP memory leak software defect. 

B. The BGP peers have been up for too long. 

C. The amount of BGP update traffic in the network is too high. 

D. The router has insufficient memory due to the size of the BGP database. 

Answer:

Explanation: 

Here we can see that this router is running out of memory due to the large size of the BGP routing database. In this case, this router is receiving over 200,000 routes from each of the 4 peers. 


Q210. Refer to the exhibit. 

Why is the OSPF state in 2WAY/DROTHER? 

A. This is the expected output when the interface Ethernet0/0 of R1 is configured with OSPF Priority 0. 

B. There is a duplicate router ID. 

C. There is an MTU mismatch. 

D. There is an OSPF timer (hello/dead) mismatch. 

E. This is the expected output when R1 is the DR. 

Answer:

Explanation: 

Sometimes it is desirable for a router to be configured so that it is not eligible to become the DR or BDR. You can do this by setting the OSPF priority to zero with the ip ospf priority priority# interface subcommand. If two OSPF neighbors both have their OSPF interface priority set to zero, they establish two-way adjacency instead of full adjacency. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/open-shortest-path-first-ospf/13683-11.html 


To know more about the 400-101, click here.

Tagged as : Cisco 400-101 Dumps, Download 400-101 pdf, 400-101 VCE, 400-101 pass4sure, examcollection 400-101