400-101 Guide

400-101 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 400-101
  • Product Name CCIE Routing and Switching (v5.0)
  • Questions and Answers
  • 911 Q&As
  • Last Updated
  • Jun 18,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Why You Need To 400-101 ccie routing and switching pdf?

Want to know Ucertify 400-101 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco CCIE Routing and Switching (v5.0) certification experience? Study Free Cisco 400-101 answers to Renew 400-101 questions at Ucertify. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 400-101 (CCIE Routing and Switching (v5.0)) test on your first attempt.

2016 Jul latest ccie r&s dumps:

Q21. Refer to the exhibit. 


R2 is unable to access the 172.16.1.0/30 network between R1 and R3. Which option is a possible reason for the failure? 

A. The seed metric for redistributing into RIP on R3 is missing. 

B. The OSPF processes on R2 and R3 are different. 

C. Auto-summary is misconfigured under the RIP process of R3. 

D. The subnet mask on the link between R2 and R3 is smaller than /30. 

E. The wildcard mask on R3 is misconfigured. 

Answer: A 

Explanation: 

The problem is that RIP requires a seed metric to be specified when redistributing routes into that protocol. A seed metric is a "starter metric" that gives the RIP process a metric it can work with. The OSPF metric of cost is incomprehensible to RIP, since RIP's sole metric is hop count. 

Reference: http://www.thebryantadvantage.com/CCNP%20Certification%20BSCI%20Exam%20Tutoria l%20Route%20Redistribution%20Seed%20Metric.htm 


Q22. What is the destination address of an IGMPv2 general membership query? 

A. 224.0.0.1 

B. 224.0.1.1 

C. 224.0.0.2 

D. the multicast group address 

Answer: A 


Q23. Refer to the exhibit. 


What password will be required to enter privileged EXEC mode on a device with the given configuration? 

A. ciscotest 

B. ciscocert 

C. cisco 

D. ciscors 

E. ciscoccie 

Answer: A 


Q24. Refer to the exhibit. 


Which statement about this device configuration is true? 

A. The NMS needs a specific route configured to enable it to reach the Loopback0 interface of the device. 

B. The ifindex of the device could be different when the device is reloaded. 

C. The device will allow anyone to poll it via the public community. 

D. The device configuration requires the AuthNoPriv security level. 

Answer: B 

Explanation: 

One of the most commonly used identifiers in SNMP-based network management applications is the Interface Index (ifIndex) value. IfIndex is a unique identifying number associated with a physical or logical interface. For most software, the ifIndex is the name of the interface. Although relevant RFCs do not require that the correspondence between particular ifIndex values and their interfaces be maintained across reboots, applications such as device inventory, billing, and fault detection depend on this correspondence. Consider a situation where a simple monitoring software (like MRTG) is polling the interface statistics of the router specific serial interface going to the internet. 

As an example, you could have these conditions prior to re-initialization: 

physical port ifIndex 

ethernet port 

tokenring port 

serial port 

Therefore, the management application is polling the ifIndex 3, which corresponds to the serial port. 

After the router re-initialization (reboot, reload and so on) the conditions change to something similar to this: 

physical port 

ifIndex 

ethernet port 

tokenring port 

serial port 

The management application continues polling the ifIndex 3, which corresponds now to the ethernet port. Therefore, if the management application is not warned by a trap, for example, that the router has been rebooted, the statistics polled could be completely wrong. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/simple-network-management-protocol-snmp/28420-ifIndex-Persistence.html 


Q25. What are two reasons to use the ip ospf database filter all out command? (Choose two.) 

A. to maintain a centralized OSPF database on a single master device 

B. to avoid flooding LSAs on low-speed links 

C. to ensure a consistent OSPF database across the network 

D. to selectively filter OSPF routes without disrupting the SPF algorithm 

E. to filter only type 7 LSAs from an OSPF area 

F. to enable OSPF to send triggered updates 

Answer: A,B 


400-101  free practice exam

Most up-to-date 400-101 ccie routing and switching pdf:

Q26. What is a key advantage of Cisco GET VPN over DMVPN? 

A. Cisco GET VPN provides zero-touch deployment of IPSEC VPNs. 

B. Cisco GET VPN supports certificate authentication for tunnel establishment. 

C. Cisco GET VPN has a better anti-replay mechanism. 

D. Cisco GET VPN does not require a secondary overlay routing infrastructure. 

Answer: D 

Explanation: 

DMVPN requires overlaying a secondary routing infrastructure through the tunnels, which results in suboptimal routing while the dynamic tunnels are built. The overlay routing topology also reduces the inherent scalability of the underlying IP VPN network topology. Traditional point-to-point IPsec tunneling solutions suffer from multicast replication issues because multicast replication must be performed before tunnel encapsulation and encryption at the IPsec CE (customer edge) router closest to the multicast source. Multicast replication cannot be performed in the provider network because encapsulated multicasts appear to the core network as unicast data. Cisco’s Group Encrypted Transport VPN (GET VPN) introduces the concept of a trusted group to eliminate point-to-point tunnels and their associated overlay routing. All group members (GMs) share a common security association (SA), also known as a group SA. This enables GMs to decrypt traffic that was encrypted by any other GM. (Note that IPsec CE acts as a GM.) In GET VPN networks, there is no need to negotiate point-to- point IPsec tunnels between the members of a group, because GET VPN is “tunnel-less.” 

Reference: Group Encrypted Transport VPN (Get VPN) Design and Implementation Guide PDF 


Q27. Which statement describes the purpose of the Payload Type field in the RTP header? 

A. It identifies the signaling protocol. 

B. It identifies the codec. 

C. It identifies the port numbers for RTP. 

D. It identifies the port numbers for RTCP. 

Answer: B 

Explanation: 

PT, Payload Type. 7 bits: Identifies the format of the RTP payload and determines its interpretation by the application. A profile specifies a default static mapping of payload type codes to payload formats. Additional payload type codes may be defined dynamically through non-RTP means. An RTP sender emits a single RTP payload type at any given time; this field is not intended for multiplexing separate media streams. A full list of codecs and their payload type values can be found at the link below: 

Reference: http://www.networksorcery.com/enp/protocol/rtp.htm 


Q28. When you implement PfR, which IP SLA probe is used to determine the MOS? 

A. jitter 

B. latency 

C. packet loss 

D. throughput 

Answer: A 


Q29. What is the most efficient way to confirm whether microbursts of traffic are occurring? 

A. Monitor the output traffic rate using the show interface command. 

B. Monitor the output traffic rate using the show controllers command. 

C. Check the CPU utilization of the router. 

D. Sniff the traffic and plot the packet rate over time. 

Answer: D 

Explanation: 

Micro-bursting is a phenomenon where rapid bursts of data packets are sent in quick succession, leading to periods of full line-rate transmission that can overflow packet buffers of the network stack, both in network endpoints and routers and switches inside the network. In order to troubleshoot microbursts, you need a packet sniffer that can capture traffic over a long period of time and allow you to analyze it in the form of a graph which displays the saturation points (packet rate during microbursts versus total available bandwidth). You can eventually trace it to the source causing the bursts (e.g. stock trading applications). 

Reference: Adam, Paul (2014-07-12). All-in-One CCIE V5 Written Exam Guide (Kindle Locations 989-994). Kindle Edition. 


Q30. DRAG DROP 


Answer: 



To know more about the 400-101, click here.

Tagged as : Cisco 400-101 Dumps, Download 400-101 pdf, 400-101 VCE, 400-101 pass4sure, examcollection 400-101