400-101 Guide

400-101 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 400-101
  • Product Name CCIE Routing and Switching (v5.0)
  • Questions and Answers
  • 911 Q&As
  • Last Updated
  • Jun 18,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

The only 400-101 ccie written exam price resources for you

Exam Code: 400-101 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCIE Routing and Switching (v5.0)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 400-101 Exam.

2016 Aug 400-101 ccie written exam price:

Q351. DRAG DROP 

Drag and drop the protocol on the left to the corresponding administrative distance on the right. 


Answer: 



Q352. Refer to the exhibit. 


Which VLANs are permitted to send frames out port FastEthernet0/1? 

A. 100 - 200 

B. 4 - 100 

C. 1 and 4 - 100 

D. 3 and 4 - 100 

Answer: D 

Explanation: 

Traffic on the native vlan does not get tagged as it crosses a trunk, so there is no dot1q tag in the first place to be filtered. And you don’t need to allow the native vlan. But if we force to tag the native vlan (with the “switchport trunk native vlan tag” command) then if the native vlan is not in the “allowed vlan” list it will be dropped. 


Q353. Refer to the exhibit. 


When the link between RtrB and RtrC goes down, multicast receivers stop receiving traffic from the source for multicast group 229.1.1.1.Which solution will resolve this? 

A. adding a static mroute on RtrB and RtrF 

B. adding a static unicast route on RtrB and RtrF 

C. creating a GRE tunnel between RtrB and RtrD 

D. enabling PIM sparse mode on both ends of the link between RtrB and RtrF 

Answer: D 

Explanation: 

For multicast traffic to flow, PIM must be enabled on all routers in the path of the multicast stream. 


Q354. Which object tracking function tracks the combined states of multiple objects? 

A. application 

B. interface 

C. stub-object 

D. list 

Answer: D 


Q355. Which two metrics are measured with active probes when PfR voice traffic optimization is in use? (Choose two.) 

A. MOS 

B. cost 

C. jitter 

D. bandwidth 

Answer: A,C 


400-101  study guide

Most up-to-date latest ccie r&s dumps:

Q356. Refer to the exhibit. 


The interface FastEthernet0/1 of both routers R4 and R5 is connected to the same Ethernet segment with a multicast receiver. Which two statements are true? (Choose two) 

A. Multicast traffic that is destined to a receiver with IP address 192.168.2.6 will flow through router R4. 

B. Both routers R4 and R5 will send PIM join messages to the RP. 

C. Only router R5 will send a multicast join message to the RP. 

D. Multicast traffic that is destined to a receiver with IP address 192.168.2.6 will flow through router R5. 

Answer: C,D 

Explanation: 

Even though R4 is the active HSRP router, traffic will flow through R5 and only R5 will send the join messages. The Multicast DR is elected by the higher IP address or priority. R5 has 192.168.2.2 and R4 has 192.168.2.1. R5 is the DR which sends all packets to the RP. 


Q357. Which three statements about VTP version 3 are true? (Choose three.) 

A. It supports other databases in addition to VLAN. 

B. It supports VLANs up to 4095. 

C. It supports the synchronization of switch configuration templates between switches in the domain. 

D. It supports the transfer of information about private VLAN structures. 

E. It supports the transfer of PVST+ configuration information. 

F. It supports RSTP. 

Answer: A,B,D 

Explanation: 

Much work has gone into improving the usability of VTP version 3 in three major areas: 

. The new version of VTP offers better administrative control over which device is allowed to update other devices' view of the VLAN topology. The chance of unintended and disruptive changes is significantly reduced, and availability is increased. The reduced risk of unintended changes will ease the change process and help speed deployment. 

. Functionality for the VLAN environment has been significantly expanded. Two enhancements are most beneficial for today's networks: 

– In addition to supporting the earlier ISL VLAN range from 1 to 1001, the new version supports the whole IEEE 802.1Q VLAN range up to 4095. 

– In addition to supporting the concept of normal VLANs, VTP version 3 can transfer information regarding Private VLAN (PVLAN) structures. 

. The third area of major improvement is support for databases other than VLAN (for example, MST). 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/switches/catalyst-6500-series-switches/solution_guide_c78_508010.html 


Q358. Which two options are mandatory components of a multiprotocol BGP VPN-IPv4 address? (Choose two.) 

A. a route distinguisher 

B. an IPv4 address 

C. a route target 

D. an MPLS label 

E. a system ID 

F. an area ID 

Answer: A,B 

Explanation: 

The IP prefix is a member of the IPv4 address family. After the PE device learns the IP prefix, the PE converts it into a VPN-IPv4 prefix by combining it with an 8-byte route distinguisher (RD). The generated prefix is a member of the VPN-IPv4 address family. It uniquely identifies the customer address, even if the customer site is using globally nonunique (unregistered private) IP addresses. The route distinguisher used to generate the VPN-IPv4 prefix is specified by a configuration command associated with the virtual routing and forwarding (VRF) instance on the PE device. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/mp_l3_vpns/configuration/15-mt/mp-l3-vpns-15-mt-book/mp-bgp-mpls-vpn.html 


Q359. Which statement about the OSPF Loop-Free Alternate feature is true? 

A. It is supported on routers that are configured with virtual links. 

B. It is supported in VRF OSPF instances. 

C. It is supported when a traffic engineering tunnel interface is protected. 

D. It is supported when traffic can be redirected to a primary neighbor. 

Answer: B 

Explanation: 

Restrictions for OSPF IPv4 Remote Loop-Free Alternate IP Fast Reroute 

. The OSPF IPv4 Remote Loop-Free Alternate IP Fast Reroute feature is not supported on devices that are virtual links headends. 

. The feature is supported only in global VPN routing and forwarding (VRF) OSPF 

Instances. 

. The only supported tunneling method is MPLS. 

. You cannot configure a traffic engineering (TE) tunnel interface as a protected interface. Use the MPLS Traffic Engineering—Fast Reroute Link and Node Protection feature to protect these tunnels. For more information, see the “MPLS Traffic Engineering—Fast Reroute Link and Node Protection” section in the Multiprotocol Label Switching Configuration Guide. 

. You can configure a TE tunnel interface in a repair path, but OSPF will not verify the tunnel’s placement; you must ensure that it is not crossing the physical interface that it is intended to protect. 

. Not all routes can have repair paths. Multipath primary routes might have repair paths for all, some, or no primary paths, depending on the network topology, the connectivity of the computing router, and the attributes required of repair paths. 

. Devices that can be selected as tunnel termination points must have a /32 address advertised in the area in which remote LFA is enabled. This address will be used as a tunnel termination IP. If the device does not advertise a /32 address, it may not be used for remote LFA tunnel termination. 

. All devices in the network that can be selected as tunnel termination points must be configured to accept targeted LDP sessions using the mpls ldp discovery targeted-hello accept command. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/iproute_ospf/configuration/xe-3s/iro-xe-3s-book/iro-ipfrr-lfa.html 


Q360. Which two options are valid for the number of bytes in a BGP AS number? (Choose two.) 

A. 2 bytes 

B. 4 bytes 

C. 6 bytes 

D. 8 bytes 

E. 16 bytes 

Answer: A,B 

Explanation: 

During the early time of BGP development and standardization, it was assumed that availability of a 16 bit binary number to identify the Autonomous System (AS) within BGP would have been more than sufficient. The 16 bit AS number, also known as the 2-byte AS number, provides a pool of 65536 unique Autonomous System numbers. The IANA manages the available BGP Autonomous System Numbers (ASN) pool, with the assignments being carried out by the Regional Registries. The current consumption rate of the publicly available AS numbers suggests that the entire public 2-byte ASN pool will be fully depleted. A solution to this depletion is the expansion of the existing 2-byte AS number to a 4-byte AS number, which provides a theoretical 4,294,967,296 unique AS numbers. ARIN has made the following policy changes in conjunction with the adoption of the solution. The Cisco IOS BGP "4-byte ASN" feature allows BGP to carry a Autonomous System Number (ASN) encoded as a 4-byte entity. The addition of this feature allows an operator to use an expanded 4-byte AS number granted by IANA. 


To know more about the 400-101, click here.

Tagged as : Cisco 400-101 Dumps, Download 400-101 pdf, 400-101 VCE, 400-101 pass4sure, examcollection 400-101