400-101 Guide

400-101 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 400-101
  • Product Name CCIE Routing and Switching (v5.0)
  • Questions and Answers
  • 911 Q&As
  • Last Updated
  • Jun 18,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Point Checklist: 400-101 ccie routing and switching pdf

Act now and download your Cisco 400-101 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 400-101 tutorials. Download Update Cisco CCIE Routing and Switching (v5.0) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 400-101 with a classic professional.

2016 Sep ccie 400 101:

Q61. Which option is the default point of insertion for the BGP cost community? 

A. before best path calculation 

B. after best path calculation 

C. after the IGP metric comparison 

D. after the router ID comparison 

Answer: C 


Q62. Which three statements about RIPng are true? (Choose three.) 

A. It supports route tags. 

B. It sends updates on FF02::9. 

C. Its RTE last byte is 0XFF. 

D. It supports authentication. 

E. It sends updates on UDP port 520. 

F. It can be used on networks of greater than 15 hops. 

Answer: A,B,C 


Q63. Refer to the exhibit. 


NHRP registration is failing; what might be the problem? 

A. invalid IP addressing 

B. fragmentation 

C. incorrect NHRP mapping 

D. incorrect NHRP authentication 

Answer: D 

Explanation: 

Configuring an authentication string ensures that only routers configured with the same string can communicate using NHRP. Therefore, if the authentication scheme is to be used, the same string must be configured in all devices configured for NHRP on a fabric 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_4/ip_addr/configuration/guide/hadnhrp.html#w p1055432 


Q64. Which two options are required parts of an EEM policy? (Choose two.) 

A. event register keyword 

B. body 

C. environment must defines 

D. namespace import 

E. entry status 

F. exit status 

Answer: A,B 

Explanation: 

EEM policies require two parts: the event register keyword and the body. The remaining 

parts of the policy are optional: environment must defines, namespace import, entry status, 

and exit status (Figure 5). 

Figure 5. EEM Policy Parts 


Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/ios-nx-os-software/ios-

embedded-event-manager-eem/config_guide_eem_configuration_for_cisco_integrated_services_router_platforms.htm 


Q65. Which two events occur when a packet is decapsulated in a GRE tunnel? (Choose two.) 

A. The destination IPv4 address in the IPv4 payload is used to forward the packet. 

B. The TTL of the payload packet is decremented. 

C. The source IPv4 address in the IPv4 payload is used to forward the packet. 

D. The TTL of the payload packet is incremented. 

E. The version field in the GRE header is incremented. 

F. The GRE keepalive mechanism is reset. 

Answer: A,B 

Explanation: 

After the GRE encapsulated packet reaches the remote tunnel endpoint router, the GRE packet is decapsulated. The destination address lookup of the outer IP header (this is the same as the tunnel destination address) will find a local address (receive) entry on the ingress line card. The first step in GRE decapsulation is to qualify the tunnel endpoint, before admitting the GRE packet into the router, based on the combination of tunnel source (the same as source IP address of outer IP header) and tunnel destination (the same as destination IP address of outer IP header). If the received packet fails tunnel admittance qualification check, the packet is dropped by the decapsulation router. On successful tunnel admittance check, the decapsulation strips the outer IP and GRE header off the packet, then starts processing the inner payload packet as a regular packet. When a tunnel endpoint decapsulates a GRE packet, which has an IPv4/IPv6 packet as the payload, the destination address in the IPv4/IPv6 payload packet header is used to forward the packet, and the TTL of the payload packet is decremented. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/routers/asr9000/software/asr9k_r5-3/addr-serv/configuration/guide/b-ipaddr-cg53asr9k/b-ipaddr-cg53asr9k_chapter_01001.html 


400-101 exam answers

Abreast of the times 400-101 ccie dumps free download:

Q66. Refer to the exhibit. 


Which statement describes what the authoritative flag indicates? 

A. Authentication was used for the mapping. 

B. R1 learned about the NHRP mapping from a registration request. 

C. Duplicate mapping in the NHRP cache is prevented. 

D. The registration request had the same flag set. 

Answer: B 

Explanation: 

Show NHRP: Examples 

The following is sample output from the show ip nhrp command: 

Router# show ip nhrp 

10.0.0.2 255.255.255.255, tunnel 100 created 0:00:43 expire 1:59:16 

TypE. dynamic Flags: authoritative 

NBMA address: 10.1111.1111.1111.1111.1111.1111.1111.1111.1111.11 

10.0.0.1 255.255.255.255, Tunnel0 created 0:10:03 expire 1:49:56 

TypE. static Flags: authoritative 

The fields in the sample display are as follows: 

Flags: 

authoritative—Indicates that the NHRP information was obtained from the Next Hop Server or router that maintains the NBMA-to-IP address mapping for a particular destination. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_4/ip_addr/configuration/guide/hadnhrp.html 


Q67. In a PfR environment, which two statements best describe the difference between active mode monitoring and fast mode monitoring? (Choose two.) 

A. Active mode monitoring can monitor and measure actual traffic via NetFlow data collection. 

B. Fast mode monitoring can measure bursty traffic better than active mode. 

C. Active mode monitoring uses IP SLA probes for the purpose of obtaining performance characteristics of the current WAN exit link. 

D. Fast mode monitoring uses IP SLA probes via all valid exits continuously to quickly determine an alternate exit link. 

Answer: C,D 

Explanation: 

Active Monitoring 

PfR uses Cisco IOS IP Service Level Agreements (SLAs) to enable active monitoring. IP SLAs support is enabled by default. IP SLAs support allows PfR to be configured to send active probes to target IP addresses to measure the jitter and delay, determining if a prefix is out-of-policy and if the best exit is selected. The border router collects these performance statistics from the active probe and transmits this information to the master controller. 

Fast Failover Monitoring 

Fast failover monitoring enables passive and active monitoring and sets the active probes to continuously monitor all the exits (probe-all). Fast failover monitoring can be used with all types of active probes: Internet Control Message Protocol (ICMP) echo, jitter, TCP connection, and UDP echo. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/pfr/command/pfr-cr-book/pfr-s1.html 


Q68. Which technology facilitates neighbor IP address resolution in DMVPN? 

A. CEF 

B. mGRE 

C. a dynamic routing protocol 

D. NHRP 

Answer: D 

Explanation: 

NHRP Used with a DMVPN 

NHRP is used to facilitate building a VPN and provides address resolution in DMVPN. In this context, a VPN consists of a virtual Layer 3 network that is built on top of an actual Layer 3 network. The topology you use over the VPN is largely independent of the underlying network, and the protocols you run over it are completely independent of it. The VPN network (DMVPN) is based on GRE IP logical tunnels that can be protected by adding in IPsec to encrypt the GRE IP tunnels. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_4/ip_addr/configuration/guide/hadnhrp.html#w p1057255 


Q69. Which three benefits does the Cisco Easy Virtual Network provide to an enterprise network? 

(Choose three.) 

A. simplified Layer 3 network virtualization 

B. improved shared services support 

C. enhanced management, troubleshooting, and usability 

D. reduced configuration and deployment time for dot1q trunking 

E. increased network performance and throughput 

F. decreased BGP neighbor configurations 

Answer: A,B,C 


Q70. Which IPv6 tunneling mechanism requires a service provider to use one of its own native IPv6 blocks to guarantee that its IPv6 hosts will be reachable? 

A. 6rd tunneling 

B. automatic 6to4 tunneling 

C. NAT-PT tunneling 

D. ISATAP tunneling 

E. manual ipv6ip tunneling 

F. automatic 4to6 tunneling 

Answer: A 


To know more about the 400-101, click here.

Tagged as : Cisco 400-101 Dumps, Download 400-101 pdf, 400-101 VCE, 400-101 pass4sure, examcollection 400-101