400-101 Guide

400-101 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 400-101
  • Product Name CCIE Routing and Switching (v5.0)
  • Questions and Answers
  • 911 Q&As
  • Last Updated
  • Jun 18,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

400-101 ccie dumps free download : Oct 2016 Edition

It is impossible to pass Cisco 400-101 exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 400-101 practice questions. You will get a surprising result by our Avant-garde CCIE Routing and Switching (v5.0) practice guides.

2016 Oct latest ccie r&s dumps:

Q121. Refer to the exhibit. 

Which command is configured on this router? 

A. bgp update-delay 60 

B. neighbor 10.100.1.1 maximum-prefix 200 

C. neighbor 10.100.1.1 maximum-path 2 

D. neighbor 10.100.1.1 ebgp-multihop 2 

Answer:

Explanation: 

The BGP Maximum-Prefix feature allows you to control how many prefixes can be received from a neighbor. By default, this feature allows a router to bring down a peer when the number of received prefixes from that peer exceeds the configured Maximum-Prefix limit. This feature is commonly used for external BGP peers, but can be applied to internal BGP peers also. When the maximum number of prefixes has been received, the BGP sessions closes into the IDLE state. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/border-gateway-protocol-bgp/25160-bgp-maximum-prefix.html 


Q122. Which two statements about VRRP are true? (Choose two.) 

A. It is assigned multicast address 224.0.0.18. 

B. The TTL for VRRP packets must be 255. 

C. It is assigned multicast address 224.0.0.9. 

D. Its IP protocol number is 115. 

E. Three versions of the VRRP protocol have been defined. 

F. It supports both MD5 and SHA1 authentication. 

Answer: A,B 


Q123. Refer to the exhibit. 

Notice that debug ip bgp updates have been enabled. What can you conclude from the debug output? 

A. This is the result of the clear ip bgp 10.1.3.4 in command. 

B. This is the result of the clear ip bgp 10.1.3.4 out command. 

C. BGP neighbor 10.1.3.4 performed a graceful restart. 

D. BGP neighbor 10.1.3.4 established a new BGP session. 

Answer:

Explanation: 

If you enter the clear ip bgp out command for a BGP peer, that router resends its BGP prefixes to that peer. This does not cause a change in the best path on the receiving BGP peer. Hence, there is no change in the Table Version on that peer. 

When you run the debug ip bgp updates on the receiving router, you see: 

BGP(0): 10.1.3.4 rcvd UPDATE w/ attr: nexthop 10.1.3.4, origin i, metric 0, merged path 4, AS_PATH 

BGP(0): 10.1.3.4 rcvd 10.100.1.1/32...duplicate ignored 

The received update is recognized as a duplicate, so it is ignored and no best path change occurs. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/border-gateway-protocol-bgp/116511-technote-tableversion-00.html 


Q124. Which two conditions must be met by default to implement the BGP multipath feature? (Choose two.) 

A. The next-hop routers must be the same. 

B. Route reflectors must be enabled. 

C. All attributes must have the same values. 

D. MPLS must be enabled. 

E. The next-hop routers must be different. 

Answer: C,E 


Q125. Which statement describes the native VLAN concept in an ISL trunk? 

A. It is the VLAN ID that is assigned to untagged packets. 

B. It is the VLAN with highest priority. 

C. It is the default VLAN for a trunk. 

D. There is no native VLAN concept in an ISL trunk. 

Answer:

Explanation: 

ISL has no native VLAN concept because it places the entire Ethernet frame in the payload of an ISL frame. Native VLANs is an 802.1Q specific concept 


Replace ccie written exam:

Q126. Which CoS value is mapped to DSCP 48 by default? 

A. 6 

B. 7 

C. AF21 

D. AF44 

E. AF41 

F. 46 

Answer:


Q127. Which three features are common to OSPF and IS-IS? (Choose three.) 

A. They both maintain a link-state database from which a Dijkstra-based SPF algorithm computes a shortest path tree. 

B. They both use DR and BDR in the broadcast network. 

C. They both use hello packets to form and maintain adjacencies. 

D. They both use NSSA and stub type areas to scale the network design. 

E. They both have areas to form a two-level hierarchical topology. 

Answer: A,C,E 


Q128. Which statement about the BGP originator ID is true? 

A. The route reflector always sets the originator ID to its own router ID. 

B. The route reflector sets the originator ID to the router ID of the route reflector client that injects the route into the AS. 

C. The route reflector client that injects the route into the AS sets the originator ID to its own router ID. 

D. The originator ID is set to match the cluster ID. 

Answer:

Explanation: 

An RR reflecting the route received from a RR-Client adds: 

. Originator ID- a 4-byte BGP attribute that is created by the RR. This attribute carries the Router ID of the originator of the route in the local AS. If the update comes back to the originator, it ignores the update. 

. Cluster List- A Cluster List is a list of Cluster IDs that an update has traversed. When a route reflector sends a route received from a client to a non-client, it appends the local Cluster ID. If a route reflector receives a route whose Cluster List contains the local Cluster ID, it ignores the update. 

Reference: https://sites.google.com/site/amitsciscozone/home/bgp/bgp-route-reflectors 


Q129. What is the hop limit for an MLD message? 

A. 1 

B. 2 

C. 15 

D. 255 

Answer:

Explanation: 

MLD uses the Internet Control Message Protocol (ICMP) to carry its messages. All MLD messages are link-local with a hop limit of 1, and they all have the alert option set. The alert option implies an implementation of the hop-by-hop option header. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/ipmulti_lsm/configuration/xe-3s/imc-lsm-xe-3s-book/ipv6-mcast-mld-xe.html 


Q130. Which two statements about Cisco Performance Routing are true? (Choose two.) 

A. It analyzes application performance to make routing decisions. 

B. When determining the best path, it prefers the shortest path. 

C. It can help the administrator determine the need for bandwidth upgrades. 

D. It operates entirely in the data plane. 

E. It can use EIGRP feasible successors to determine an alternate path. 

F. It analyzes system hardware performance to make routing decisions. 

Answer: A,E 


To know more about the 400-101, click here.

Tagged as : Cisco 400-101 Dumps, Download 400-101 pdf, 400-101 VCE, 400-101 pass4sure, examcollection 400-101