400-101 Guide

400-101 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 400-101
  • Product Name CCIE Routing and Switching (v5.0)
  • Questions and Answers
  • 911 Q&As
  • Last Updated
  • Jun 18,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

The Only Tip You Need: cisco 400-101

There are a variety of Cisco 400-101 training materials on the market place. But Pass4sure has all the Cisco 400-101 exam practice supplies you need. Our 400-101 dumps cover almost everything that appears within the real exam. Our Cisco Cisco 400-101 training program is a secret with a quickly pace in which assist an individual in acquiring certified. The Cisco 400-101 exam questions along with accurate and trustworthy answers are put together and revised simply by our knowledgeable IT professionals.

2016 Oct 400-101 ccie written exam number:

Q31. Refer to the exhibit. 

Which statement is true? 

A. R2 is directly connected to the receiver for this group and is the winner of an assert mechanism. 

B. R2 is directly connected to the receiver for this group, and it forwards the traffic onto Ethernet3/0, but it is forwarding duplicate traffic onto Ethernet3/0. 

C. R2 has the A flag (Accept flag) set on Ethernet 3/0. This is fine, since the group is in BIDIR-PIM mode. 

D. R2 is directly connected to the receiver for this group and is the loser of an assert mechanism. 

E. The A flag is set until the SPT threshold is reached for this multicast group. 

Answer:

Explanation: 

show ip mroute Field Descriptions 

Field 

Description 

RPF neighbor or RPF nbr 

IP address of the upstream router to the source. Tunneling indicates that this router is sending data to the RP encapsulated in register packets. The hexadecimal number in parentheses indicates to which RP it is registering. Each bit indicates a different RP if multiple RPs per group are used. If an asterisk (*) appears after the IP address in this field, the RPF neighbor has been learned through an assert. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_2/ipmulti/command/reference/fiprmc_r/1rfmult 3.html 


Q32. Which two values comprise the VPN ID for an MPLS VPN? (Choose two.) 

A. an OUI 

B. a VPN index 

C. a route distinguisher 

D. a 16-bit AS number 

E. a 32-bit IP address 

Answer: A,B 

Explanation: 

Each MPLS VPN ID defined by RFC 2685 consists of the following elements: 

. An Organizational Unique Identifier (OUI), a three-octet hex number: The IEEE Registration Authority assigns OUIs to any company that manufactures 

components under the ISO/IEC 8802 standard. The OUI is used to generate universal LAN MAC addresses and protocol identifiers for use in local and metropolitan area network applications. For example, an OUI for Cisco Systems is 00-03-6B (hex). 

. A Virtual Private Network (VPN) index: a four-octet hex number, which identifies the VPN within the company. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/mp_l3_vpns/configuration/15-mt/mp-l3-vpns-15-mt-book/mp-assgn-id-vpn.html 


Q33. Refer to the exhibit. 

R1 and R2 both advertise 10.50.1.0/24 to R3 and R4 as shown. R1 is the primary path. Which path does traffic take from the R4 data center to the file server? 

A. All traffic travels from R4 to R2 to the file server. 

B. All traffic travels from R4 to R3 to R1 to the file server. 

C. Traffic is load-balanced from R4 to R2 and R3. Traffic that is directed to R3 then continues to R1 to the file server. Traffic that is directed to R2 continues to the file server. 

D. All traffic travels from R4 to R2 to R1 to the file server. 

Answer:


Q34. Refer to the exhibit. 

You must complete the configuration on R1 so that a maximum of three links can be used and fragmentation is supported. 

Which additional configuration accomplishes this task? 

A. interface Multilink19 

ip address 192.168.1.1 255.255.255.0 

ppp multilink 

ppp multilink group 19 

ppp multilink links minimum 1 

ppp multilink links maximum 3 

ppp multilink interleave 

B. interface Multilink19 

ip address 192.168.1.1 255.255.255.0 

ppp multilink 

ppp multilink group 19 

ppp multilink links maximum 3 

ppp multilink fragment delay 20 

C. interface Multilink19 

ip address 192.168.1.1 255.255.255.0 

ppp multilink 

ppp multilink group 19 

ppp multilink links maximum 3 

ppp multilink fragment delay 20 

ppp multilink interleave 

D. interface Multilink19 

ip address 192.168.1.1 255.255.255.252 

ppp multilink 

ppp multilink group 19 

ppp multilink links maximum 3 

ppp multilink interleave 

Answer:

Explanation: 

The “ppp multilink interleave” command is needed to enable link fragmentation and Interleaving (LFI). The Cisco IOS Link Fragmentation and Interleaving (LFI) feature uses Multilink PPP (MLP). MLP provides a method of splitting, recombining, and sequencing datagrams across multiple logical data links. MLP allows packets to be fragmented and the fragments to be sent at the same time over multiple point-to-point links to the same remote address. 

ppp multilink links maximum 

To limit the maximum number of links that Multilink PPP (MLP) can dial for dynamic allocation, use the ppp multilink links maximum command in interface configuration mode. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_2/qos/configuration/guide/fqos_c/qcflfi.html 


Q35. On an MPLS L3VPN, which two tasks are performed by the PE router? (Choose two.) 

A. It exchanges VPNv4 routes with other PE routers. 

B. It typically exchanges iBGP routing updates with the CE device. 

C. It distributes labels and forwards labeled packets. 

D. It exchanges VPNv4 routes with CE devices. 

E. It forwards labeled packets between CE devices. 

Answer: A,C 

Explanation: 

MPLS VPN functionality is enabled at the edge of an MPLS network. The PE router performs these tasks: . 

Exchanges routing updates with the CE router . 

Translates the CE routing information into VPN version 4 (VPNv4) routes . 

Exchanges VPNv4 routes with other PE routers through the Multiprotocol Border Gateway Protocol (MP-BGP) 

A PE router binds a label to each customer prefix learned from a CE router and includes the label in the network reachability information for the prefix that it advertises to other PE routers. When a PE router forwards a packet received from a CE router across the provider network, it labels the packet with the label learned from the destination PE router. When the destination PE router receives the labeled packet, it pops the label and uses it to direct the packet to the correct CE router. Label forwarding across the provider backbone is based on either dynamic label switching or traffic engineered paths. A customer data packet carries two levels of labels when traversing the backbone 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/routers/asr9000/software/asr9k_r4-2/lxvpn/configuration/guide/vcasr9kv342/vcasr9k42v3.html 


Rebirth 400-101 cisco ccie written:

Q36. Which two options are EEM policies? (Choose two.) 

A. applets 

B. event detectors 

C. scripts 

D. syslogs 

E. actions 

Answer: A,C 


Q37. Which two actions can you take to allow the greatest number of pertinent packets to be stored in the temporary buffer of Cisco IOS Embedded Packet Capture? (Choose two.) 

A. Specify the sampling interval. 

B. Specify the capture buffer type. 

C. Specify a reflexive ACL. 

D. Specify the minimum packet capture rate. 

E. Specify the packet size. 

F. Store the capture simultaneously onto an external memory card as the capture occurs. 

Answer: A,B 

Explanation: 

Embedded Packet Capture (EPC) provides an embedded systems management facility that helps in tracing and troubleshooting packets. This feature allows network administrators to capture data packets flowing through, to, and from a Cisco device. The network administrator may define the capture buffer size and type (circular, or linear) and the maximum number of bytes of each packet to capture. The packet capture rate can be throttled using further administrative controls. For example, options allow for filtering the packets to be captured using an Access Control List and, optionally, further defined by specifying a maximum packet capture rate or by specifying a sampling interval. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/epc/configuration/xe-3s/asr1000/epc-xe-3s-asr1000-book/nm-packet-capture-xe.html 


Q38. DRAG DROP 

Drag and drop the IS-IS component on the left to the function that it performs on the right. 

Answer: 


Q39. Which three options are three benefits of an MPLS VPN? (Choose three.) 

A. It allows IP address space overlap by maintaining customer routes in a private routing table. 

B. It offers additional security by preventing intrusions directly into the customer routing table. 

C. It offers a transparent virtual network in which all customer sites appear on one LAN. 

D. It offers additional security by allowing only dynamic routing protocols between CE and PE routers. 

E. It allows IP address space overlap by maintaining customer routes in the global routing table with unique BGP communities. 

F. Providers can send only a default route for Internet access into the customer VPN. 

Answer: A,B,C 


Q40. Which three modes are valid PfR monitoring modes of operation? (Choose three.) 

A. route monitor mode (based on BGP route changes) 

B. RMON mode (based on RMONv1 and RMONv2 data) 

C. passive mode (based on NetFlow data) 

D. active mode (based on Cisco IP SLA probes) 

E. fast mode (based on Cisco IP SLA probes) 

F. passive mode (based on Cisco IP SLA probes) 

Answer: C,D,E 

Explanation: 

Modes are: 

Mode monitor passive 

Passive monitoring is the act of PfR gathering information on user packets assembled into flows by Netflow. Passive monitoring is typically only recommended in Internet edge deployments because active probing is ineffective because of security policies that block probing. PfR, when enabled, automatically enables Netflow on the managed interfaces on the Border Routers. By aggregating this information on the Border Routers and periodically reporting the collected data to the Master Controller, the network prefixes and applications in use can automatically be learned. 

Mode monitor active 

Active monitoring is the act of generating Cisco IOS IP Service Level Agreements (SLAs) probes to generate test traffic for the purpose of obtaining information regarding the characteristics of the WAN links. PfR can either implicitly generates active probes when passive monitoring has identified destination hosts, or the network manager can explicitly configured probes in the PfR configuration. When jitter probes are used (common use case), Target Discovery is used to learn the respond address and to automatically generate the probes. 

Mode monitor Fast 

This mode generates active probes through all exists continuously at the configured probe frequency. This differs from either active or both modes in that these modes only generate probes through alternate paths (exits) in the event the current path is out-of-policy. 

Reference: http://docwiki.cisco.com/wiki/PfR:Technology_Overview#Mode_monitor_passive 


To know more about the 400-101, click here.

Tagged as : Cisco 400-101 Dumps, Download 400-101 pdf, 400-101 VCE, 400-101 pass4sure, examcollection 400-101