400-101 Guide

400-101 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 400-101
  • Product Name CCIE Routing and Switching (v5.0)
  • Questions and Answers
  • 911 Q&As
  • Last Updated
  • Jun 18,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Ideas to ccie written dumps 400-101

Cause all that matters here is passing the Cisco 400-101 exam. Cause all that you need is a high score of 400-101 CCIE Routing and Switching (v5.0) exam. The only one thing you need to do is downloading Exambible 400-101 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Nov 400-101 cisco ccie written:

Q51. Refer to the exhibit. 

Which log levels are enabled for the console? 

A. informational only 

B. informational and debugging 

C. informational, debugging, notifications, warnings, errors, critical, alerts, and emergencies 

D. informational, notifications, warnings, errors, critical, alerts, and emergencies 

Answer:


Q52. Which OSPF feature supports LSA rate limiting in milliseconds to provide faster convergence? 

A. LSA throttling 

B. incremental SPF 

C. fast hello 

D. SPF tuning 

Answer:

Explanation: 

The OSPF Link-State Advertisement (LSA) Throttling feature provides a dynamic mechanism to slow down link-state advertisement (LSA) updates in OSPF during times of network instability. It also allows faster Open Shortest Path First (OSPF) convergence by providing LSA rate limiting in milliseconds. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_0s/feature/guide/fsolsath.html 


Q53. Refer to the exhibit. 

What happens to packets when traffic in the icmp-class class exceeds the policed amount? 

A. Packets are discarded and a message is logged. 

B. Packets are discarded and a trap is sent to any servers that are configured to receive traps. 

C. Packets are discarded silently. 

D. Packets are discarded and an inform is sent to any servers that are configured to receive informs. 

Answer:

Explanation: 

service-policy {input| output policy-map-name Example: 

Router(config-cp)# service-policy input control-plane-policy 

Attaches a QoS service policy to the control plane. Note the following points: 

. input --Applies the specified service policy to packets received on the control plane. 

. output --Applies the specified service policy to packets transmitted from the control plane and enables the router to silently discard packets. 

. policy-map-name --Name of a service policy map (created using the policy-mapcommand) to be attached. The name can be a maximum of 40 alphanumeric characters. 

In this case, the service policy is set to output, which drops the traffic silently per above. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/qos_plcshp/configuration/15-mt/qos-plcshp-15-mt-book/qos-plcshp-ctrl-pln-plc.html 


Q54. Which two statements about class maps are true? (Choose two.) 

A. As many as eight DSCP values can be included in a match dscp statement. 

B. The default parameter on a class map with more than one match command is match-any. 

C. The match class command can nest a class map within another class map. 

D. A policy map can be used to designate a protocol within a class map. 

Answer: A,C 

Explanation: 

Answer A. 

Router(config-cmap)# match [ip] dscp dscp-value [dscp-value dscp-value dscp-value 

dscp-value dscp-value dscp-value dscp-value] 

(Optional) Identifies a specific IP differentiated service code point (DSCP) value as a match criterion. Up to eight DSCP values can be included in one match statement. 

Answer C. 

Router config-cmap)# match class-map class-name (Optional) Specifies the name of a traffic class to be used as a matching criterion (for nesting traffic class [nested class maps] within one another). 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_2/qos/configuration/guide/fqos_c/qcfmcli2.html 


Q55. Refer to the exhibit. 

Which two statements about the EEM applet configuration are true? (Choose two.) 

A. The EEM applet runs before the CLI command is executed. 

B. The EEM applet runs after the CLI command is executed. 

C. The EEM applet requires a case-insensitive response. 

D. The running configuration is displayed only if the letter Y is entered at the CLI. 

Answer: A,D 

Explanation: 

sync Indicates whether the policy should be executed synchronously before the CLI command executes. 

. If the yes keyword is specified, the policy will run synchronously with the CLI command. 

. If the no keyword is specified, the policy will run asynchronously with the CLI command. 

nocase 

(Optional) Specifies case insensitive comparison. 

Here we see that the sync knob was enabled so A is correct. However, C is not correct as the nocase argument was not used, so the applet is configured to display the config only if a capital Y is issued. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/eem/command/eem-cr-book/eem-cr-a2.html 


Most recent 400-101 ccie dumps free download:

Q56. Refer to the exhibit. 

What will be the IP MTU of tunnel 0? 

A. 1500 

B. 1524 

C. 1476 

D. 1452 

E. 1548 

Answer:

Explanation: 

In the case of the GRE tunnel interface, the IP maximum transmission unit (MTU) is 24 bytes less than the IP MTU of the real outgoing interface. For an Ethernet outgoing interface that means the IP MTU on the tunnel interface would be 1500 minus 24, or 1476 bytes. 

Reference: A spoke site that is connected to Router-A cannot reach a spoke site that is connected to Router-B, but both spoke sites can reach the hub. What is the likely cause of this issue http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/generic-routing-encapsulation-gre/13725-56.html 


Q57. DRAG DROP 

Drag and drop each DHCP term on the left to the corresponding definition on the right. 

Answer: 


Q58. Which two statements about path selection are true? (Choose two.) 

A. If there are multiple equal matches between OSPF processes, the path with the lowest OSPF PID is chosen. 

B. If the backdoor command is configured on a BGP network, the route is advertised with an AD of 20. 

C. If an OSPF E2 route has an AS of 90, that path is preferred over an OSPF IA route with an AD of 110. 

D. If there are multiple equal matches between the same protocols on an EIGRP network, the preferred path will be EIGRP with the highest AS. 

E. If IS-IS has multiple routes with the same prefix-length, it will prefer Level 1 routes over Level 2 routes. 

Answer: A,E 


Q59. Refer to the exhibit. 

Which two statements are true? (Choose two.) 

A. This router is not 4-byte autonomous system aware. 

B. This router is 4-byte autonomous system aware. 

C. The prefix 10.100.1.1/32 was learned through an autonomous system number with a length of 4 bytes, and this router is 4-byte autonomous system aware. 

D. The prefix 10.100.1.1/32 was learned through an autonomous system number with a length of 4 bytes, and this router is not 4-byte autonomous system aware. 

E. The prefix 10.100.1.1/32 was originated from a 4-byte autonomous system. 

Answer: A,D 

Explanation: 

Prior to January 2009, BGP autonomous system (AS) numbers that were allocated to companies were 2-octet numbers in the range from 1 to 65535 as described in RFC 4271, A Border Gateway Protocol 4 (BGP-4). Due to increased demand for AS numbers, the Internet Assigned Number Authority (IANA) started to allocate four-octet AS numbers in the range from 65536 to 4294967295. RFC 5396, Textual Representation of Autonomous System (AS) Numbers, documents three methods of representing AS numbers. Cisco has implemented the following two methods: 

. Asplain — Decimal value notation where both 2-byte and 4-byte AS numbers are represented by their decimal value. For example, 65526 is a 2-byte AS number and 234567 is a 4-byte AS number. 

. Asdot — Autonomous system dot notation where 2-byte AS numbers are represented by their decimal value and 4-byte AS numbers are represented by a dot notation. For example, 65526 is a 2-byte AS number and 1.169031 is a 4-byte AS number (this is dot notation for the 234567 decimal number). 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/iproute_bgp/configuration/xe-3s/irg-xe-3s-book/irg-4byte-asn.html 


Q60. What are the three HDLC operating modes? (Choose three.) 

A. normal response 

B. asynchronous balanced 

C. synchronous response 

D. asynchronous response 

E. normal balanced 

F. synchronous balanced 

Answer: A,B,D 


To know more about the 400-101, click here.

Tagged as : Cisco 400-101 Dumps, Download 400-101 pdf, 400-101 VCE, 400-101 pass4sure, examcollection 400-101