400-101 Guide

400-101 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 400-101
  • Product Name CCIE Routing and Switching (v5.0)
  • Questions and Answers
  • 911 Q&As
  • Last Updated
  • Jun 18,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

[Real] 400-101 Cisco training 71-80 (Mar 2017)

It is more faster and easier to pass the Cisco 400-101 exam by using Validated Cisco CCIE Routing and Switching (v5.0) questuins and answers. Immediate access to the Avant-garde 400-101 Exam and find the same core area 400-101 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2017 Mar 400-101 sample question

Q71. In the DiffServ model, which class represents the lowest priority with the highest drop probability? 

A. AF11 

B. AF13 

C. AF41 

D. AF43 

Answer:

Explanation: 

Assured Forwarding (AF) Behavior Group 

Class 1 

Class 2 

Class 3 

Class 4 

Low Drop 

AF11 (DSCP 10) 

AF21 (DSCP 18) 

AF31 (DSCP 26) 

AF41 (DSCP 34) 

Med Drop 

AF12 (DSCP 12) 

AF22 (DSCP 20) 

AF32 (DSCP 28) 

AF42 (DSCP 36) 

High Drop 

AF13 (DSCP 14) 

AF23 (DSCP 22) 

AF33 (DSCP 30) 

AF43 (DSCP 38) 

Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/Differentiated_services 


Q72. DRAG DROP 

Drag and drop the BGP attribute on the left to the correct category on the right. 

Answer: 


Q73. Which two features are supported when Cisco HDLC is implemented? (Choose two.) 

A. error recovery 

B. error detection 

C. asynchronous links 

D. multiple protocols 

Answer: B,D 

Explanation: 

HDLC’s frame check sequence (FCS) is a 16-bit CRC-CCITT or a 32-bit CRC-32 computed over the Address, Control, and Information fields. It provides a means by which the receiver can detect errors that may have been induced during the transmission of the frame, such as lost bits, flipped bits, and extraneous bits. Cisco’s HDLC contains a proprietary field that is used to support multiple protocols. 

Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/High-Level_Data_Link_Control 


Q74. Refer to the exhibit. 

Switch DSW1 should share the same MST region with switch DSW2. Which statement is true? 

A. Configure DSW1 with the same version number, and VLAN-to-instance mapping as shown on DSW2. 

B. Configure DSW1 with the same region name, number, and VLAN-to-instance mapping as shown on DSW2. 

C. DSW2 uses the VTP server mode to automatically propagate the MST configuration to DSW1. 

D. DSW1 is in VTP client mode with a lower configuration revision number, therefore, it automatically inherits MST configuration from DSW2. 

E. DSW1 automatically inherits MST configuration from DSW2 because they have the same domain name. 

Answer:


Q75. Which three factors does Cisco PfR use to calculate the best exit path? (Choose three.) 

A. quality of service 

B. packet size 

C. delay 

D. loss 

E. reachability 

F. administrative distance 

Answer: C,D,E 

Explanation: 

Cisco PfR selects an egress or ingress WAN path based on parameters that affect application performance, including reachability, delay, cost, jitter, and Mean Opinion Score (MOS). 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/ios-nx-os-software/performance-routing-pfr/product_data_sheet0900aecd806c4ee4.html 


Leading 400-101 free download:

Q76. Which two operating modes does VPLS support? (Choose two.) 

A. transport mode 

B. strict mode 

C. port mode 

D. loose mode 

E. VLAN mode 

F. dynamic mode 

Answer: C,E 


Q77. Which three message types are used for prefix delegation in DHCPv6? (Choose three.) 

A. DHCP Discover 

B. Renew 

C. Solicit 

D. DHCP Offer 

E. Advertise 

F. DHCP Ack 

Answer: B,C,E 

Explanation: 

DHCPv6 Message Types 

For a client to get an IPv6 address successfully from a DHCPv6 server, the Client-Server Conversation happens using the following messages. 

Client--->Server Messages 

Server--->Client Messages 

Solicit, Request, Confirm, Renew, Rebind, Release, Decline, Information-Request Advertise, Reply, Reconfigure 

Lets look at each message types in detail: 

SOLICIT 

This is the first step in DHCPv6, where a DHCPv6 client sends a Solicit message to locate DHCPv6 servers. 

ADVERTISE 

Upon receiving a Solicit Message from the client, the DHCPv6 server sends an Advertise message to indicate that it is available for DHCP service, in response to a Solicit message received from a client. 

REQUEST 

This message is sent by the DHCPv6 client.Client sends a Request message to request configuration parameters which includes IP addresses or delegated prefixes, from a specific server. 

CONFIRM 

Confirm message is sent by the client to any available server in the network to confirm that the client is still on the same link or it has to be removed. This message also confirms the IPv6 addresses that are assigned to the link are still valid. This could happen in case when a client detects a change in link-layer connectivity or if the device is powered on and it is found that one or more leases are still valid. Note that only the prefix portion of the addresses are validated and not the actual leases. 

RENEW 

A client sends a Renew message to the server when it wants to extend the lifetimes on the addresses and other configuration parameters assigned to the client and also to update other configuration parameters. 

REBIND 

In case of No response from the DHCPv6 Server for the Renew message, the client sends a Rebind message to any available server to extend the lifetimes on the address and to update other configuration parameters. 

REPLY 

A Reply message is sent by the DHCPv6 Server in response to a Solicit, Request, Renew, Rebind message received from a client. The reply message is sent by the server in response to a confirm message (either confirming or denying) that the addresses assigned to the client are appropriate.In short the server acknowledge receipt of a Release or Decline message by sending a REPLY message. 

RELEASE 

Release message as the name implies, is sent by the client to the server that has assigned the addresses, to indicate that the client will no longer use the assigned addresses (one or more). 

DECLINE 

Client sends a Decline message to the DHCPv6 server to tell that the one or more addresses assigned by the server is already in use 

RECONFIGURE 

The Reconfigure Message is sent by the DHCPv6 server to the client when the server has new or updated information of configuration parameters. It tells the client to initiate a information-request/reply message to the server so as to receive the updated information. 

INFORMATION-REQUEST 

Information-Request message is sent by the client to the server to update the configuration parameters 

Reference: https://supportforums.cisco.com/blog/153426/implementing-dhcpv6-introduction 


Q78. Which two statements about VRRP are true? (Choose two.) 

A. It is assigned multicast address 224.0.0.18. 

B. The TTL for VRRP packets must be 255. 

C. It is assigned multicast address 224.0.0.9. 

D. Its IP protocol number is 115. 

E. Three versions of the VRRP protocol have been defined. 

F. It supports both MD5 and SHA1 authentication. 

Answer: A,B 


Q79. Which three statements are true about PPP CHAP authentication? (Choose three.) 

A. PPP encapsulation must be enabled globally. 

B. The LCP phase must be complete and in closed state. 

C. The hostname used by a router for CHAP authentication cannot be changed. 

D. PPP encapsulation must be enabled on the interface. 

E. The LCP phase must be complete and in open state. 

F. By default, the router uses its hostname to identify itself to the peer. 

Answer: D,E,F 

Explanation: 

Point-to-Point Protocol (PPP) authentication issues are one of the most common causes for dialup link failures. This document provides some troubleshooting procedures for PPP authentication issues. 

Prerequisites 

. Enable PPP encapsulation 

. The PPP authentication phase does not begin until the Link Control Protocol (LCP) phase is complete and is in the open state. If debug ppp negotiation does not indicate that LCP is open, troubleshoot this issue before proceeding. 

Note. By default, the router uses its hostname to identify itself to the peer. However, this CHAP username can be changed through the ppp chap hostname command. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/wan/point-to-point-protocol-ppp/25647-understanding-ppp-chap.html 


Q80. DRAG DROP 

Drag and drop each SNMP security model and level on the left to the corresponding mode of authentication on the right. 

Answer: 


To know more about the 400-101, click here.

Tagged as : Cisco 400-101 Dumps, Download 400-101 pdf, 400-101 VCE, 400-101 pass4sure, examcollection 400-101