400-101 Guide

400-101 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 400-101
  • Product Name CCIE Routing and Switching (v5.0)
  • Questions and Answers
  • 911 Q&As
  • Last Updated
  • Jun 18,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

The Most recent Guide To 400-101 interactive bootcamp Mar 2017

Exam Code: 400-101 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCIE Routing and Switching (v5.0)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 400-101 Exam.

2017 Mar 400-101 free download

Q121. Which IPv6 prefix is used for 6to4 tunnel addresses? 

A. 2001::/23 

B. 2002::/16 

C. 3ffe::/16 

D. 5f00::/8 

E. 2001::/32 

Answer:

Explanation: 

6to4 works by taking advantage of a reserved IPv6 prefix, 2002::/16. A 6to4 tunnel interface automatically converts the 32 bits in its IPv6 address following this prefix to a global unicast IPv4 address for transport across an IPv4 network such as the public Internet. 

Reference: http://packetlife.net/blog/2010/mar/15/6to4-ipv6-tunneling/ 


Q122. Which two statements about OSPF route types are true? (Choose two.) 

A. The cost of an external type 2 route is the sum of the external and internal costs. 

B. The cost of an external type 2 route is the same as the external cost. 

C. Intra-area routes originate outside of their area. 

D. Inter-area routes originate inside their area. 

E. The cost of an external type 1 route is the same as the internal cost. 

F. For routes to the same destination, external type 1 routes are preferred over external type 2 routes. 

Answer: B,F 

Explanation: 

External routes fall under two categories, external type 1 and external type 2. The difference between the two is in the way the cost (metric) of the route is being calculated. The cost of a type 2 route is always the external cost, irrespective of the interior cost to reach that route. A type 1 cost is the addition of the external cost and the internal cost used to reach that route. A type 1 route is always preferred over a type 2 route for the same destination. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/open-shortest-path-first-ospf/7039-1.html 


Q123. DRAG DROP 

Drag and drop the events on the left to dispaly the correct sequence on the right when CoPP is enabled. 

Answer: 


Q124. Which two statements are true about IPv6 multicast? (Choose two.) 

A. Receivers interested in IPv6 multicast traffic use IGMPv6 to signal their interest in the IPv6 multicast group. 

B. The PIM router with the lowest IPv6 address becomes the DR for the LAN. 

C. An IPv6 multicast address is an IPv6 address that has a prefix of FF00::/8. 

D. The IPv6 all-routers multicast group is FF02:0:0:0:0:0:0:2. 

Answer: C,D 

Explanation: 

Multicast addresses in IPv6 have the prefix ff00::/8. 

Well-known IPv6 multicast addresses 

Address 

Description 

ff02::1 

All nodes on the local network segment 

ff02::2 

All routers on the local network segment 

Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/Multicast_address 


Q125. What two values are required to implement an EIGRP named configuration? (Choose two.) 

A. virtual-instance-name 

B. address-family 

C. router-id 

D. subnet-mask 

E. process-id 

Answer: A,B 


Improved 400-101 practice test:

Q126. Which three statements about the differences between Cisco IOS and IOS-XE functionality are true? (Choose three.) 

A. Only IOS-XE Software can host applications outside of the IOS context. 

B. Only the IOS-XE Services Plane has multiple cores. 

C. Only the IOS-XE Data Plane has multiple cores. 

D. Only the IOS-XE Control Plane has multiple cores. 

E. Only IOS-XE module management integrates with packet processing. 

F. Only IOS-XE configuration and control is integrated with the kernel. 

Answer: A,B,C 


Q127. Which two options are two characteristics of the HSRPv6 protocol? (Choose two.) 

A. It uses virtual MAC addresses 0005.73a0.0000 through 0005.73a0.0fff. 

B. It uses UDP port number 2029. 

C. It uses virtual MAC addresses 0005.73a0.0000 through 0005.73a0.ffff. 

D. It uses UDP port number 2920. 

E. If a link local IPv6 address is used, it must have a prefix. 

Answer: A,B 

Explanation: 

HSRP IPv6 Virtual MAC Address Range 

HSRP IPv6 uses a different virtual MAC address block than does HSRP for IP: 0005.73A0.0000 through 0005.73A0.0FFF (4096 addresses) 

HSRP IPv6 UDP Port Number 

Port number 2029 has been assigned to HSRP IPv6. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios-xml/ios/ipapp_fhrp/configuration/15-sy/fhp-15-sy-book/HSRP-for-IPv6.html 


Q128. Refer to the exhibit. 

Why is the OSPF state in 2WAY/DROTHER? 

A. This is the expected output when the interface Ethernet0/0 of R1 is configured with OSPF Priority 0. 

B. There is a duplicate router ID. 

C. There is an MTU mismatch. 

D. There is an OSPF timer (hello/dead) mismatch. 

E. This is the expected output when R1 is the DR. 

Answer:

Explanation: 

Sometimes it is desirable for a router to be configured so that it is not eligible to become the DR or BDR. You can do this by setting the OSPF priority to zero with the ip ospf priority priority# interface subcommand. If two OSPF neighbors both have their OSPF interface priority set to zero, they establish two-way adjacency instead of full adjacency. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/open-shortest-path-first-ospf/13683-11.html 


Q129. Which statement is true comparing L2TPv3 to EoMPLS? 

A. L2TPv3 requires OSPF routing, whereas EoMPLS does not. 

B. EoMPLS requires BGP routing, whereas L2TPv3 does not. 

C. L2TPv3 carries L2 frames inside MPLS tagged packets, whereas EoMPLS carries L2 frames inside IPv4 packets. 

D. L2TPv3 carries L2 frames inside IPv4 packets, whereas EoMPLS carries L2 frames inside MPLS packets. 

Answer:

Explanation: 

Ethernet-over-MPLS (EoMPLS) provides a tunneling mechanism for Ethernet traffic through an MPLS-enabled L3 core and encapsulates Ethernet protocol data units (PDUs) inside MPLS packets (using label stacking) to forward them across the MPLS network. Another technology that more or less achieves the result of AToM is L2TPV3. In the case of L2TPV3 Layer 2 frames are encapsulated into an IP packet instead of a labelled MPLS packet. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/routers/asr9000/software/asr9k_r4-3/lxvpn/configuration/guide/lesc43xbook/lesc43p2ps.html 


Q130. How is the MRU for a multilink bundle determined? 

A. It is negotiated by LCP. 

B. It is manually configured on the multilink bundle. 

C. It is manually configured on all physical interfaces of a multilink bundle. 

D. It is negotiated by NCP. 

E. It is negotiated by IPCP. 

Answer:


To know more about the 400-101, click here.

Tagged as : Cisco 400-101 Dumps, Download 400-101 pdf, 400-101 VCE, 400-101 pass4sure, examcollection 400-101