400-101 Guide

400-101 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 400-101
  • Product Name CCIE Routing and Switching (v5.0)
  • Questions and Answers
  • 911 Q&As
  • Last Updated
  • Jun 18,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

The Secret of 400-101 testing engine

Cause all that matters here is passing the Cisco 400-101 exam. Cause all that you need is a high score of 400-101 CCIE Routing and Switching (v5.0) exam. The only one thing you need to do is downloading Testking 400-101 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2017 Mar 400-101 exam fees

Q141. Which two statements are true about a 6to4 tunnel connecting two IPv6 islands over the IPv4 Internet? (Choose two.) 

A. It embeds the IPv6 packet into the IPv4 payload with the protocol type set to 51. 

B. It works by appending the private IPv4 address (converted into hexadecimal format) to the 2002::/16 prefix. 

C. It embeds the IPv6 packet into the IPv4 payload with the protocol type set to 41. 

D. It works by appending the public IPv4 address (converted into hexadecimal format) to the 2002::/16 prefix. 

Answer: C,D 

Explanation: 

6to4 embeds an IPv6 packet in the payload portion of an IPv4 packet with protocol type 41. To send an IPv6 packet over an IPv4 network to a 6to4 destination address, an IPv4 

header with protocol type 41 is prepended to the IPv6 packet. The IPv4 destination address for the prepended packet header is derived from the IPv6 destination address of the inner packet (which is in the format of a 6to4 address), by extracting the 32 bits immediately following the IPv6 destination address's 2002::/16 prefix. The IPv4 source address in the prepended packet header is the IPv4 address of the host or router which is sending the packet over IPv4. The resulting IPv4 packet is then routed to its IPv4 destination address just like any other IPv4 packet. 

Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/6to4 


Q142. In a nonbackbone OSPF area, all traffic that is destined to the Internet is routed by using a default route that is originated by the ABR. Which change in the configuration of the OSPF area type causes traffic from that area that is destined to the Internet to be dropped? 

A. The OSPF area changes from NSSA to totally stubby area. 

B. The OSPF area changes from NSSA to regular area. 

C. The OSPF area changes from stub area to totally stubby area. 

D. The OSPF area changes from stub area to NSSA. 

Answer:

Explanation: 

The ABR for the NSSA generates the default route, but not by default. To force the ABR to generate the default route, use the area <area id> nssa default-information originate command. The ABR generates a Type 7 LSA with the link-state ID 0.0.0.0 and is advertised inside the NSSA. This default route will be propagated inside the NSSA as Type 7 LSA 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/open-shortest-path-first-ospf/13692-21.html#nssas 


Q143. Which protocol is the encapsulating protocol for mtrace packets? 

A. ICMP 

B. IGMP 

C. PIM 

D. GRE 

Answer:

Explanation: 

“mtrace” is a diagnostic tool to trace the multicast path from a specified source to a destination for a multicast group. It runs over IGMP protocol. Mtrace uses any information available to it to determine a previous hop to forward the trace towards the source. 

Reference: http://www.brocade.com/downloads/documents/html_product_manuals/NI_05500c_MULTI CAST/wwhelp/wwhimpl/common/html/wwhelp.htm#context=NI_MCAST&file=IP_Multicast. 3.04.html 


Q144. Refer to the exhibit. 

Which statement about this COS-DSCP mapping is true? 

A. The expedited forwarding DSCP is mapped to COS 3. 

B. COS 16 is mapped to DSCP 2. 

C. The default COS is mapped to DSCP 32. 

D. This mapping is the default COS-DSCP mapping on Cisco switches. 

Answer:

Explanation: 

Here we see that COS 3 is mapped to DSCP 46, which is the Expedited forwarding class: The Expedited Forwarding (EF) model is used to provide resources to latency (delay) sensitive real-time, interactive traffic. The EF model uses one marking -- DSCP 46. 


Q145. Which two options are signaling protocols that are used in MPLS? (Choose two.) 

A. LDP 

B. RSVP 

C. BFD 

D. LISP 

E. CLNS 

F. CDP 

Answer: A,B 

Explanation: 

* Signaling is the means by which LSRs all along the path know that they are a part of a given LSP. It is a signaling function by which the LSR knows that the internal transit path for the LSP depicted goes from Interface 2 to Interface 4. 

* Label distribution is the means by which an LSR tells an upstream LSR what label value to use for a particular LSP. 

There are four protocols that can perform the label distribution function: 

* Label Distribution Protocol (LDP) 

* Resource Reservation Protocol with Traffic Engineering Extensions (RSVP-TE) 

* Constraint-Based Routed LDP (CR-LDP) 

* Multiprotocol BGP 

LDP and RSVP-TE are the two most commonly used label distribution protocols 

Reference: http://www.networkworld.com/article/2237487/cisco-subnet/understanding-mpls-label-distribution.html 


Rebirth 400-101 exam cram:

Q146. Which option is the default point of insertion for the BGP cost community? 

A. before best path calculation 

B. after best path calculation 

C. after the IGP metric comparison 

D. after the router ID comparison 

Answer:


Q147. Which statement about passive interfaces is true? 

A. The interface with the OSPF passive interface configuration appears as a not-so-stubby network. 

B. The interface with the EIGRP passive interface configuration ignores routes after the exchange of hello packets. 

C. The interface with the IS-IS passive interface configuration sends the IP address of that interface in the link-state protocol data units. 

D. Passive interface can be configured on the interface for IS-IS. 

Answer:

Explanation: 

With IS-IS, passive interfaces are used to prevent unnecessary LSA packets out that interface, but the IP address of passive interfaces are still included in updates going out the other interfaces. This behavior is what enables the best practice of configuring loopback interfaces as passive, but still having the loopback be reachable. 


Q148. How does MSTP provide backward compatibility with RSTP? 

A. It uses the hop count variable as a TTL counter. 

B. It transmits all spanning-tree information in one BPDU. 

C. It supports up to 128 MSTI messages. 

D. It encodes the MSTP-specific region information before the legacy RSTP BPDU. 

Answer:


Q149. Refer to the exhibit. 

Which statement is true? 

A. BGP peer 10.1.2.3 is performing inbound filtering. 

B. BGP peer 10.1.2.3 is a route reflector. 

C. R1 is a route reflector, but BGP peer 10.1.2.3 is not a route reflector client. 

D. R1 still needs to send an update to the BGP peer 10.1.2.3. 

Answer:

Explanation: 

On R1 the routing table version (Tbl Ver) for 10.1.2.3 is 1, other routers have version 2, so it needs to send an update to the 10.1.2.3 peer. 


Q150. Which two 802.1D port states are expected in a stable Layer 2 network? (Choose two.) 

A. forwarding 

B. learning 

C. listening 

D. blocking 

E. disabled 

Answer: A,D 


To know more about the 400-101, click here.

Tagged as : Cisco 400-101 Dumps, Download 400-101 pdf, 400-101 VCE, 400-101 pass4sure, examcollection 400-101