400-101 Guide

400-101 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 400-101
  • Product Name CCIE Routing and Switching (v5.0)
  • Questions and Answers
  • 911 Q&As
  • Last Updated
  • Jun 18,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

What Does 400-101 book Mean?

The Cisco technicians will always be looking for a way to decipher the newest 400-101 on the web answers and questions. It is possible to obtain the newest 400-101 puts on our own Exambible internet site. We not necessarily just offer 400-101 pdf exams but the computer software version. Exambible 400-101 examination motor produces a simulation with the atmosphere once the 400-101 appears, provides a excellent chance to practice the actual Cisco examination communicative atmosphere. Based on your own examination preparing, you are able to choose virtually any 400-101 version to examine flexibility. Moving 400-101 examination will end up simpler quicker through studying Cisco 400-101 practice exams.

2017 Apr 400-101 free question

Q211. Which two statements about the default behavior of IS-IS are true? (Choose two.) 

A. The default IS-IS router type is L1/L2. 

B. The default IS-IS metric type is wide. 

C. The default IS-IS interface circuit type is L1/L2. 

D. By default, two IS-IS routers must use the same hello interval and hold timer in order to become neighbors. 

Answer: A,C 


Q212. Which two functions are performed by the DR in OSPF? (Choose two.) 

A. The DR originates the network LSA on behalf of the network. 

B. The DR is responsible for the flooding throughout one OSPF area. 

C. The DR forms adjacencies with all other OSPF routers on the network, in order to synchronize the LSDB across the adjacencies. 

D. The DR is responsible for originating the type 4 LSAs into one area. 

Answer: A,C 

Explanation: 

The DR originates the network LSA (LSA Type 2) which lists all the routers on the segment it is adjacent to -> A is correct. Types 2 are ooded within its area only; does not cross ABR -> B is incorrect. The broadcast and non-broadcast network types elect a DR/BDR. They form adjacencies to all other OSPF routers on the network and help synchronize the Link State Database (LSDB) across the adjacencies -> C is correct. LSAs Type 4 are originated by the ABR to describe an ASBR to routers in other areas so that routers in other areas know how to get to external routes through that ASBR -> D is incorrect. 


Q213. Which two statements about the OSPF two-way neighbor state are true? (Choose two.) 

A. Each neighbor receives its own router ID in a hello packet from the other neighbor. 

B. Each neighbor receives a hello message from the other neighbor. 

C. It is valid only on NBMA networks. 

D. It is valid only on point-to-point networks. 

E. Each neighbor receives an acknowledgement of its own hello packet from the other neighbor. 

F. Each neighbor receives the router ID of the other neighbor in a hello packet from the other neighbor. 

Answer: A,E 


Q214. Which statement about the BGP scope of the cost community is true? 

A. It is shared with IBGP neighbors only. 

B. It is shared with IBGP neighbors and route reflectors. 

C. It is shared with EBGP neighbors only. 

D. It is shared with IBGP and EBGP neighbors. 

E. It is shared with IBGP and confederation peers. 

Answer:

Explanation: 

The BGP Cost Community feature introduces the cost extended community attribute. The cost community is a non-transitive extended community attribute that is passed to internal BGP (iBGP) and confederation peers but not to external BGP (eBGP) peers. The cost community feature allows you to customize the local route preference and influence the best path selection process by assigning cost values to specific routes. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_0s/feature/guide/s_bgpcc.html 


Q215. Refer to the exhibit. 

Which IP packets will be accepted from EBGP neighbor 10.1.1.1? 

A. IP packets with a TTL count in the header that is equal to or greater than 253 

B. IP packets with a TTL count in the header that is equal to 253 

C. IP packets with a TTL count in the header that is equal to or greater than 2 

D. IP packets with a TTL count in the header that is equal to 2 

Answer:

Explanation: 

neighbor ip-address ttl-security hops hop-count 

ExamplE. 

Router(config-router)# neighbor 10.1.1.1 ttl-security hops 2 

Configures the maximum number of hops that separate two peers. 

. The hop-count argument is set to number of hops that separate the local and remote peer. 

If the expected TTL value in the IP packet header is 254, then the number 1 should be configured for the hop-count argument. The range of values is a number from 1 to 254. 

. When this feature is enabled, BGP will accept incoming IP packets with a TTL value that is 

equal to or greater than the expected TTL value. Packets that are not accepted are silently discarded. 

. The example configuration sets the expected incoming TTL value to at least 253, which is 255 minus the TTL value of 2, and this is the minimum TTL value expected from the BGP peer. The local router will accept the peering session from the 10.1.1.1 neighbor only if it is 1 or 2 hops away. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_2s/feature/guide/fs_btsh.html 


Improved 400-101 exam:

Q216. Which topology allows the split-horizon rule to be safely disabled when using EIGRP? 

A. full mesh 

B. partial mesh 

C. hub and spoke 

D. ring 

Answer:


Q217. When EIGRP is used as the IPv4 PE-CE protocol, which two requirements must be configured before the BGP IPv4 address family can be configured? (Choose two.) 

A. the route distinguisher 

B. the virtual routing and forwarding instance 

C. the loopback interface 

D. the router ID 

Answer: A,B 

Explanation: 

A VRF must be created, and a route distinguisher and route target must be configured in order for the PE routers in the BGP network to carry EIGRP routes to the EIGRP CE site. The VRF must also be associated with an interface in order for the PE router to send routing updates to the CE router. Prerequisites Before this feature can be configured, MPLS and CEF must be configured in the BGP network, and multiprotocol BGP and EIGRP must be configured on all PE routers that provide VPN services to CE routers. 

Reference: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_0s/feature/guide/seipecec.html#wp1083316 


Q218. DRAG DROP 

Drag and drop the IS-IS component on the left to the function that it performs on the right. 

Answer: 


Q219. Which three statements are true about unicast RPF? (Choose three.) 

A. Unicast RPF requires CEF to be enabled. 

B. Unicast RPF strict mode works better with multihomed networks. 

C. Unicast RPF strict mode supports symmetric paths. 

D. Unicast RPF strict mode supports asymmetric paths. 

E. CEF is optional with Unicast RPF, but when CEF is enabled it provides better performance. 

F. Unicast RPF loose mode is typically used with ISP networks. 

Answer: A,C,F 


Q220. Which statement about the NHRP network ID is true? 

A. It is sent from the spoke to the hub to identify the spoke as a member of the same NHRP domain. 

B. It is sent from the hub to the spoke to identify the hub as a member of the same NHRP domain. 

C. It is sent between spokes to identify the spokes as members of the same NHRP domain. 

D. It is a locally significant ID used to define the NHRP domain for an interface. 

Answer:

Explanation: 

The NHRP network ID is used to define the NHRP domain for an NHRP interface and differentiate between multiple NHRP domains or networks, when two or more NHRP domains (GRE tunnel interfaces) are available on the same NHRP node (router). The NHRP network ID is used to help keep two NHRP networks (clouds) separate from each other when both are configured on the same router. The NHRP network ID is a local only parameter. It is significant only to the local router and it is not transmitted in NHRP packets to other NHRP nodes. For this reason the actual value of the NHRP network ID configured on a router need not match the same NHRP network ID on another router where both of these routers are in the same NHRP domain. As NHRP packets arrive on a GRE interface, they are assigned to the local NHRP domain in the NHRP network ID that is configured on that interface. 

Reference: 

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_4/ip_addr/configuration/guide/hadnhrp.html 


To know more about the 400-101, click here.

Tagged as : Cisco 400-101 Dumps, Download 400-101 pdf, 400-101 VCE, 400-101 pass4sure, examcollection 400-101