400-101 Guide

400-101 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 400-101
  • Product Name CCIE Routing and Switching (v5.0)
  • Questions and Answers
  • 911 Q&As
  • Last Updated
  • Jun 18,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

Most recent 400-101 free download Guide

Act now and download your Cisco 400-101 test today! Do not waste time for the worthless Cisco 400-101 tutorials. Download Most up-to-date Cisco CCIE Routing and Switching (v5.0) exam with real questions and answers and begin to learn Cisco 400-101 with a classic professional.

2017 Apr 400-101 free draindumps

Q251. Which option is the result if two adjacent routers are configured for OSPF with different process IDs? 

A. The routers are unable to establish an adjacency. 

B. The routers establish an adjacency, but route exchange fails. 

C. The routers establish an adjacency and exchange routes, but the routes are unreachable. 

D. The routers establish an adjacency and exchange routes, and the routes are reachable. 

Answer:


Q252. Which option describes how a router responds if LSA throttling is configured and it receives the identical LSA before the interval is set? 

A. The LSA is added to the OSPF database and a notification is sent to the sending router to slow down its LSA packet updates. 

B. The LSA is added to the OSPF database. 

C. The LSA is ignored. 

D. The LSA is ignored and a notification is sent to the sending router to slow down its LSA packet updates. 

Answer:

Explanation: 

How OSPF LSA Throttling Works 

The timers throttle lsa all command controls the generation (sending) of LSAs. The first LSA is always generated immediately upon an OSPF topology change, and the next LSA generated is controlled by the minimum start interval. The subsequent LSAs generated for the same LSA are rate-limited until the maximum interval is reached. The "same LSA" is defined as an LSA instance that contains the same LSA ID number, LSA type, and advertising router ID. 

The timers LSA arrival command controls the minimum interval for accepting the same LSA. If an instance of the same LSA arrives sooner than the interval that is set, the LSA is dropped. It is recommended that the arrival interval be less than or equal to the hold-time interval of the timers throttle lsa all command. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_0s/feature/guide/fsolsath.html 


Q253. Refer to the exhibit. 

Which action must you take to enable full reachability from router C to router D? 

A. Build an OSPF virtual link. 

B. Build an OSPF sham link. 

C. Configure mutual redistribution between OSPF and EIGRP on routers A and B. 

D. Add a static route on router D. 

Answer:

Explanation: 

For full connectivity, we need to configure mutual redistribution to advertise the EIGRP routes into OSPF and to advertise the OSPF routes into the EIGRP network. This needs to be done at the two border routers that connect to both the EIGRP and OSPF domains. 


Q254. Which IPv6 tunneling mechanism requires a service provider to use one of its own native IPv6 blocks to guarantee that its IPv6 hosts will be reachable? 

A. 6rd tunneling 

B. automatic 6to4 tunneling 

C. NAT-PT tunneling 

D. ISATAP tunneling 

E. manual ipv6ip tunneling 

F. automatic 4to6 tunneling 

Answer:


Q255. DRAG DROP 

Drag and drop the path-selection criteria on the left into the correct route-selection order on the right, that a router will use when having multiple routes toward the same destination. 

Answer: 


Renovate 400-101 test preparation:

Q256. Which three statements about Cisco HDLC are true? (Choose three.) 

A. HDLC serial encapsulation provides asynchronous framing and error detection. 

B. Serial link keepalives are maintained by SLARP. 

C. HDLC serial encapsulation provides synchronous framing without retransmission. 

D. HDLC frame size can be reduced with MPPC compression. 

E. The interface is brought down after five ignored keepalives. 

F. The interface is brought down after three ignored keepalives. 

Answer: B,C,F 

Explanation: 

Cisco High-Level Data Link Controller (HDLC) is the Cisco proprietary protocol for sending data over synchronous serial links using HDLC. Cisco HDLC also provides a simple control protocol called Serial Line Address Resolution Protocol (SLARP) to maintain serial link keepalives. For each encapsulation type, a certain number of keepalives ignored by a peer triggers the serial interface to transition to the down state. For HDLC encapsulation, three ignored keepalives causes the interface to be brought down. By default, synchronous serial lines use the High-Level Data Link Control (HDLC) serial encapsulation method, which provides the synchronous framing and error detection functions of HDLC without windowing or retransmission. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/routers/access/800/819/software/configuration/Guide/ 819_SCG/6ser_conf.html#78662 


Q257. What is the destination multicast MAC address for BPDUs on the native VLAN, for a switch that is running 802.1D? 

A. 0185. C400. 0000 

B. 0100.0CCC.CCCC 

C. 0100.0CCC.CCCD 

D. 0180.C200.0000 

Answer:

Explanation: 

If the native vlan is 1: 

A STP BPDU for VLAN 1 will be sent untagged to MAC 0180.c200.0000 (this is the 

common spanning tree) 

A PVST+ BPDU for VLAN 1 will be sent untagged to MAC 0100.0ccc.cccd 

A PVST+ BPDU for all other vlans will be sent with a 802.1Q tag to MAC 0100.0ccc.cccd 

(with a PVID = to the VLAN) 

If the native vlan is not 1: 

A STP BPDU for VLAN 1 will be sent untagged (on the native vlan) to MAC 

0180.c200.0000 (this is the common spanning tree) 

A PVST+ BPDU for VLAN1 will be sent with a 802.1Q tag to MAC 0100.0ccc.cccd (with a PVID=1) 

A PVST+ BPDU for the native vlan will be sent untagged to MAC 0100.0ccc.cccd (with a PVID=native vlan) 

A PVST+ BPDU for all other vlans will be sent with a 802.1Q tag to MAC 0100.0ccc.cccd (with a PVID = to the VLAN) 


Q258. What are the three primary components of NetFlow? (Choose three.) 

A. Flow caching 

B. A flow collector 

C. The data analyzer 

D. Flow sequence numbers 

E. Cisco Express Forwarding 

F. Multicast 

Answer: A,B,C 

Explanation: 

NetFlow includes three key components that perform the following capabilities: 

. Flow caching analyzes and collects IP data flows entering router or switch interfaces and prepares data for export. It enables the accumulation of data on flows with unique characteristics, such as IP addresses, application, and CoS. 

. FlowCollector and Data Analysis captures exported data from multiple routers and filters and aggregates the data according to customer policies, and then stores this summarized or aggregated data. Users can leverage Cisco NetFlow collector as a flow collector, or they can opt for a variety of third-party partner products. A Graphical user interface displays and analyzes NetFlow data collected from FlowCollector files. This allows users to complete near-real-time visualization or trending analysis of recorded and aggregated flow data. Users can specify the router and aggregation scheme and desired time interval. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/ios-nx-os-software/ios-netflow/product_data_sheet0900aecd80173f71.html 


Q259. Where should the passive-interface command be used? 

A. Under the routing process for interfaces that need to be routed, but prevented from peering 

B. under the routing process for interfaces that need to be routed and allowed to peer 

C. under the interface configuration for interfaces that need to be routed, but prevented from peering 

D. under the interface configuration for interfaces that need to be routed and allowed to peer 

E. under the VTY configuration within global configuration mode 

Answer:

Explanation: 

Passive-interface is a feature you enable on a per interface basis which allows a particular interface to participate in a routing process but prevents that interface from forming neighbor relationships by not sending hello packets and discarding received hello packets. 


Q260. In the DiffServ model, which class represents the highest priority with the lowest drop probability? 

A. AF11 

B. AF13 

C. AF41 

D. AF43 

Answer:


To know more about the 400-101, click here.

Tagged as : Cisco 400-101 Dumps, Download 400-101 pdf, 400-101 VCE, 400-101 pass4sure, examcollection 400-101