400-101 Guide

400-101 Exam Royal Pack (In Stock.)

 
  • Cisco
  • Exam Number/Code 400-101
  • Product Name CCIE Routing and Switching (v5.0)
  • Questions and Answers
  • 911 Q&As
  • Last Updated
  • Jun 18,2018
  • List Price
  • $128.99
  • Price
  • Today 49.99 USD

Free TrialVersion: demo Buy Now 50% OFF

A Review Of Realistic 400-101 bible

It is more faster and easier to pass the Cisco 400-101 exam by using Practical Cisco CCIE Routing and Switching (v5.0) questuins and answers. Immediate access to the Down to date 400-101 Exam and find the same core area 400-101 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2017 Apr 400-101 free practice test

Q361. Which two statements about path selection are true? (Choose two.) 

A. If there are multiple equal matches between OSPF processes, the path with the lowest OSPF PID is chosen. 

B. If the backdoor command is configured on a BGP network, the route is advertised with an AD of 20. 

C. If an OSPF E2 route has an AS of 90, that path is preferred over an OSPF IA route with an AD of 110. 

D. If there are multiple equal matches between the same protocols on an EIGRP network, the preferred path will be EIGRP with the highest AS. 

E. If IS-IS has multiple routes with the same prefix-length, it will prefer Level 1 routes over Level 2 routes. 

Answer: A,E 


Q362. Which three improvements does Cisco IOS XE Software offer over traditional IOS Software? (Choose three.) 

A. It can run applications as separate processes on multicore CPUs. 

B. It supports drivers for data plane ASICs outside of the operating system. 

C. It allows platform-dependent code to be compiled into a single image. 

D. It supports multiple IOS instances simultaneously, sharing resources and internal infrastructure for scalability. 

E. It allows platform-independent code to be abstracted into a single microkernel for portability across platforms. 

F. It uses a QNX Neutrino-based environment underneath the IOS Software. 

Answer: A,B,C 


Q363. Which regular expression will match prefixes that originated from AS200? 

A. ^$ 

B. ^200_ 

C. _200$ D. ^200) 

E. _200_ 

Answer:

Explanation: 

Example on how to deny all prefixes originated in Autonomous System 200 

router bgp 100 

neighbor 10.1.1.1 remote-as 65535 

neighbor 10.1.1.1 route-map map1 in 

route-map map1 permit 10 

match as-path 1 

ip as-path access-list 5 deny _200$ 

ip as-path access-list 5 permit .* 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/termserv/configuration/guide/12_4t/tsv_12_4t_bo ok/tsv_reg_express.html 


Q364. Which two options are actions that EEM can perform after detecting an event? (Choose two.) 

A. Place a port in err-disabled. 

B. Generate an SNMP trap. 

C. Reload the Cisco IOS Software. 

D. Send an SMS. 

Answer: B,C 

Explanation: 

action snmp-trap 

To specify the action of generating a Simple Network Management Protocol (SNMP) trap when an Embedded Event Manager (EEM) applet is triggered, use the action snmp-trap command in applet configuration mode. 

ction reload 

To specify the action of reloading the Cisco IOS software when an Embedded Event Manager (EEM) applet is triggered, use the action reload command in applet configuration mode. 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/ios/12_2s/feature/guide/fs_eem2.html 


Q365. DRAG DROP 

Drag and drop the fragmentation characteristics on the left to the corresponding protocol on the right. 

Answer: 


Up to date 400-101 study guide:

Q366. In which two modes do IPv6-in-IPv4 tunnels operate? (Choose two.) 

A. tunnel mode 

B. transport mode 

C. 6to4 mode 

D. 4to6 mode 

E. ISATAP mode 

Answer: C,E 

Explanation: 

*There are 5 tunneling solution in IPv6:* 

*1. Using the “Tunnel mode ipv6ip”, in this case the tunnel source and destination are configured with IPv4 addressing and the tunnel interface is configured with IPv6. This will use protocol 41. This is used for IPv6/IPv4. 

R1(config)#int tunnel 1 

R1(config-if)#ipv6 address 12:1:12::1/64 

R1(config-if)#tunnel source 10.1.12.1 

R1(config-if)#tunnel destination 10.1.12.2 

R1(config-if)#*tunnel mode ipv6ip* 

*

2. Using the “Tunnel mode gre ipv6, in this case the tunnel source and destination are all configured with IPv6 addressing. This is used for IPv6/IPv6. 

BB1(config)#int tunnel 1 

BB1(config-if)#ipv6 address 121:1:121::111/64 

BB1(config-if)#tunnel source 10:1:111::111 

BB1(config-if)#tunnel destination 10:1:112::112 

BB1(config-if)#*tunnel mode gre ipv6* 

*3. 

In this case, the third type, the tunnel mode is NOT used at all, note that the tunnel interface is configured with IPv6 and the tunnel source and destination is configured with IPv4 but no mention of tunnel mode. This configuration will use protocol 47. This is used for IPv6/IPv4. 

R1(config)#int tunnel 13 

R1(config-if)#ipv6 address 13:1:13::1/64 

R1(config-if)#tunnel source 10.1.13.1 

R1(config-if)#tunnel destination 10.1.13.3 

*4. Note in this case a special addressing is assigned to the tunnel interface which is a concatenation of a reserved IPv6 address of 2002followed by the translated IPv4 address of a given interface on the router. In this configuration ONLY the tunnel source address is used and since the tunnel is automatic, the destination address is NOT configured. The tunnel mode is set to “Tunnel mode ipv6ip 6to4. Note the IPv4 address of 10.1.1.1 is translated to 0A.01.01.01 and once concatenated, it will be “2002:0A01:0101: or 2002:A01:101. This is used for IPv6/IPv4. 

R1(config)#interface Tunnel14 

R1(config-if)#ipv6 address 2002:A01:101::/128 

R1(config-if)#tunnel source 10.1.1.1 

R1(config-if)#*tunnel mode ipv6ip 6to4* 

*5. ISATAP, ISATAP works like 6to4 tunnels, with one major difference, it uses a special IPv6 address which is formed as follows: * 

*In this tunnel mode, the network portion can be any IPv6 address, whereas in 6to4 it had to start with 2002.* 

*Note when the IPv6 address is assigned to the tunnel interface, the “eui-64 is used, in this case the host portion of the IPv6 address starts with “0000.5EFE” and then the rest of the host portion is the translated IPv4 address of the tunnel’s source IPv4 address. This translation is performed automatically unlike 6to4. This is used for IPv6/IPv4.* 

R4(config)#int tunnel 46 

R4(config-if)#ipv6 address 46:1:46::/64 eui-64 

R4(config-if)#tunnel source 10.44.44.44 

R4(config-if)#*tunnel mode ipv6ip ISATAP* 


Q367. Which two statements about PIM-DM are true? (Choose two.) 

A. It forwards multicast packets on a source tree. 

B. It requires an RP. 

C. It forwards multicast packets on a shared distribution tree. 

D. It floods multicast packets to neighbors that have requested the data. 

E. It floods multicast packets throughout the network. 

F. It forwards multicast packets to neighbors that have requested the data. 

Answer: A,E 


Q368. Which statement about the function of poison reverse in EIGRP is true? 

A. It tells peers to remove paths that previously might have pointed to this router. 

B. It tells peers to remove paths to save memory and bandwidth. 

C. It provides reverse path information for multicast routing. 

D. It tells peers that a prefix is no longer reachable. 

Answer:

Explanation: 

Poison Reverse in EIGRP states: “Once you learn of a route through an interface, advertise it as unreachable back through that same interface”. For more information please read here. http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/enhanced-interior-gateway-routing-protocol-eigrp/16406-eigrp-toc.html#splithorizon. 


Q369. Which statement is true about Fast Link Pulses in Ethernet? 

A. They are used during collision detection. 

B. They are used only if the media type is optical. 

C. They are part of UniDirectional Link Detection. 

D. They are used during autonegotiation. 

Answer:

Explanation: 

To make sure that your connection is operating properly, IEEE 802.3 Ethernet employs normal link pulses (NLPs), which are used for verifying link integrity in a 10BaseT system. This signaling gives you the link indication when you attach to the hub and is performed between two directly connected link interfaces (hub-to-station or station-to-station). NLPs are helpful in determining that a link has been established between devices, but they are not a good indicator that your cabling is free of problems. An extension of NLPs is fast link pulses. These do not perform link tests, but instead are employed in the autonegotiation process to advertise a device's capabilities. 

Reference: 

http://www.cisco.com/en/US/docs/internetworking/troubleshooting/guide/tr1904.html 


Q370. Which type of EIGRP routes are summarized by the auto-summary command? 

A. internal routes that are learned from a peer that is outside the range of local network statements 

B. external routes that are learned from a peer that is inside the range of local network statements 

C. locally created routes that are outside the range of local network statements 

D. external routes that are learned from a peer that is outside the range of local network statements 

Answer:

Explanation: 

Auto-Summarization of External Routes 

EIGRP will not auto-summarize external routes unless there is a component of the same major network that is an internal route. To illustrate, let us look at Figure 15. 

Router Three is injecting external routes to 192.1.2.0/26 and 192.1.2.64/26 into EIGRP using the redistribute connected command, as shown in the configurations below. 

Router Three 

interface Ethernet0 

ip address 192.1.2.1 255.255.255.192 

interface Ethernet1 

ip address 192.1.2.65 255.255.255.192 

interface Ethernet2 

ip address 10.1.2.1 255.255.255.0 

!router eigrp 2000 

redistribute connected 

network 10.0.0.0 

default-metric 10000 1 255 1 1500 

With this configuration on Router Three, the routing table on Router One shows: 

one# show ip route 

10.0.0.0/8 is subnetted, 2 subnets 

D 10.1.2.0 [90/11023872] via 10.1.50.2, 00:02:03, Serial0 

C 10.1.50.0 is directly connected, Serial0 

192.1.2.0/26 is subnetted, 1 subnets 

D EX 192.1.2.0 [170/11049472] via 10.1.50.2, 00:00:53, Serial0 

D EX 192.1.2.64 [170/11049472] via 10.1.50.2, 00:00:53, Serial0 

Although auto-summary normally causes Router Three to summarize the 192.1.2.0/26 and 192.1.2.64/26 routes into one major net destination (192.1.2.0/24), it does not do this because both routes are external. However, if you reconfigure the link between Routers Two and Three to 192.1.2.128/26, and add network statements for this network on Routers Two and Three, the 192.1.2.0/24 auto-summary is then generated on Router Two. 

Router Three 

interface Ethernet0 

ip address 192.1.2.1 255.255.255.192 

interface Ethernet1 

ip address 192.1.2.65 255.255.255.192 

interface Serial0 

ip address 192.1.2.130 255.255.255.192 

router eigrp 2000 network 192.1.2.0 

Now Router Two generates the summary for 192.1.2.0/24: 

two# show ip route 

D 192.1.2.0/24 is a summary, 00:06:48, Null0 

And Router One shows only the summary routE. 

one# show ip route 

10.0.0.0/8 is subnetted, 1 subnets 

C 10.1.1.0 is directly connected, Serial0 

D 192.1.2.0/24 [90/11023872] via 10.1.50.2, 00:00:36, Serial0 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/ip/enhanced-interior-gateway-routing-protocol-eigrp/16406-eigrp-toc.html 


To know more about the 400-101, click here.

Tagged as : Cisco 400-101 Dumps, Download 400-101 pdf, 400-101 VCE, 400-101 pass4sure, examcollection 400-101